Încă un șoc la Manchester City, după arestarea lui Benjamin Mendy! Un alt superstar poate ajunge în fața autorităților: totul s-a aflat acum

Olteanu Ștefan 17.10.2021, 20:20

Manchester City primește o nouă veste șoc, la aproape două luni distanță de la arestarea lui Benjamin Mendy (27 de ani). Fundașul stânga de 27 de ani a fost reținut de poliție, fiind acuzat de patru infracțiuni de viol și una de agresiune sexuală. Acum, un alt jucător de la City poate ajunge în fața autorităților. Este vorba despre starul Jack Grealish (26 de ani), pentru care Manchester City a plătit în vară aproape 120 de milioane de euro.

Șoc la Manchester City. La două luni după arestarea lui Benjamin Mendy, Jack Grealish poate fi chemat în fața autorităților

Benjamin Mendy a fost arestat la finalul lunii august, fiind acuzat de viol și agresiune sexuală, iar acum Manchester City primește o nouă veste șoc.
Mendy este acuzat de patru violuri, iar una dintre infracțiuni s-ar fi petrecut în dimineața zilei de 23 august. Atunci Mendy ar fi violat o tânără în vârstă de 17 ani la domiciliul său din Cheshire.

Potrivit publicației The Sun, Benjamin Mendy sosise în acea dimineață de la o petrecere din club. Interesant este faptul că alături de el au fost și doi coechipieri de la Manchester City: Jack Grealish și Riyad Mahrez. Conform sursei menționate, unul dintre aceștia ar urma să fie citat ca martor în procesul lui Mendy, care este programat la începutul anului viitor. Momentan nu există sugestii care să îi implice pe Grealish și Mahrez ca potențiali complici în infracțiunile lui Mendy. Un lucru este cert, niciunul dintre ei nu s-a dus la Mendy acasă în acea dimineață:

Ei s-au întâlnit într-un club. După care au continuat să meargă și în alte locații. Grealish și Mahrez nu au mers acasă la Mendy în acea noapte. Din păcate, ceea ce a început ca o noapte distractivă la club, s-a încheiat cu niște acuzații foarte grave. Toată lumea din Manchester City a fost șocată când Mendy a fost acuzat și arestat”, a transmis o sursă, pentru The Sun.

Un purtător de cuvânt al lui Mahrez a reacționat la scurt timp. „Riyad nu este martor și nici nu va fi tratat ca unul”.

Reprezentanții lui Grealish au fost, de asemenea, contactați de The Sun. Aceștia nu au oferit până în acest moment nicio reacție.

Ce îl așteaptă pe Mendy. Va petrece sărbătorile în închisoare

Benjamin Mendy se confruntă cu patru acuzații de viol și una de agresiune sexuală împotriva a trei presupuse victime din octombrie 2020 până în august 2021. Bendy va rămâne în continuare încarcerat. Fundașul stânga își va petrece Crăciunul în spatele gratiilor.
El se va mai prezenta o dată în instanță pe 15 noiembrie, înainte de a fi judecat pe 24 ianuarie 2022.

Benjamin Mendy, în vârstă de 27 de ani, are patru capete de acuzare de viol și unul de agresiune sexuală. Acestea sunt legate de trei persoane de peste 16 ani care au făcut plângere în legătură cu evenimente petrecute între octombrie 2020 și august 2021.

Mendy a rămas în custodia poliției. Va apărea în fața Curții Magistraților din Chester vineri, pe 27 august. Este extrem de important ca procedurile în desfășurare să nu fie perturbate. De relatări, comentarii sau informații dezvăluite în mediul online”, a transmis poliția britanică prin intermediul comunicatului în care anunța arestarea lui Mendy.

Manchester City i-a găsit înlocuitor lui Pep Guardiola! Este antrenorul care tocmai a refuzat miliardarii de la Newcastle.

Urmăriți Playsport.ro și pe