Încă un transfer pentru CSA Steaua. Echipa lui Daniel Oprița se întărește pentru noul sezon al Ligii a II a

Robert Zanfir / 04.08.2022, 20:51
Încă un transfer pentru CSA Steaua. Echipa lui Daniel Oprița se întărește pentru noul sezon al Ligii a II a

Alexandru Sabău (24 de ani) este ultimul transfer reușit de CSA Steaua înaintea debutului Ligii 2. Fundașul a fost crescut de Academia Inter Milano și a mai jucat pentru Petrolul și FC Brașov.

Liga 2 a revenit cu un nume nou la linia de start. Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani și a debutat cu o victorie, 1-0, cu Progresul Spartac. În așteptarea derby-ului cu marea rivală, Steaua are parte de vești proaste din partea Clubului Sportiv. Daniel Oprița s-a plâns că încă nu știe dacă se va putea bate pentru promovare. În acest timp, suporterii de la Peluza Sud se răscoală împotriva conducerii.

Alexandru Sabău, ultimul transfer pentru CSA Steaua

Steaua va reveni pe teren marți, 9 august, de la 20:30, cu un meci cu Metaloglobus. Până atunci, Daniel Oprița a mai primit un transfer. „Alexandru Sabău, noul jucător al Stelei!

Steaua București și-a completat lotul cu un fundaș care poate evolua în centrul apărării și în banda stângă.

În vârstă de 24 de ani, Alexandru Sabău a semnat cu echipa noastră un contract valabil pe un sezon. În sezonul trecut, Sabău a bifat 15 meciuri la FC Brașov și Petrolul, reușind să marcheze de două ori.

A fost format de una dintre Academiile lui Inter Milano și a mai jucat de a lungul carierei pentru AVC Vogherese din Serie D.”, este comunicatul celor de la CSA Steaua.

Daniel Oprița: „La momentul ăsta nu se poate promova! Să nu rămânem iar cu speranța”

„Eu mai am 11 luni de contract. Îl voi duce la capăt. Eu nu pot să ascund lucrul ăsta, vreau să rămân. Am libertate, sunt condiții bune. Nu îți impune nimeni, ai suporteri, condiții bune de antrenament. Problema e legată de promovare.

La momentul ăsta nu se poate promova. Mai sunt câteva zile, sperăm să se poată schimba ceva. Dacă nu, rămânem iar cu speranța. Sincer, chiar nu știu de ce nu se face nimic! Chiar sincer spun. Pentru mine e foarte dificil.

Au fost jucători pe care nu i-am adus ușor. Le-am spus că sigur se va rezolva cu dreptul de promovare. Ei au niște bonusuri pentru promovare. Ei acum nu le pot lua. Bonusurile ar veni din drepturile TV. Sezonul trecut am tot trăit cu speranța. Acum, jucătorii știu ce a fost anul trecut. Se poate să se simtă și păcăliți. Și eu vreau să fac pasul la nivelul următor, să promovez. Vreau să rămân alături de ei. Nu vreau să mă despart de ei, am făcut un lot bun, o echipă bună. Lotul e făcut să termin pe primul loc! Îmi asum acest lucru”, a declarat Daniel Oprița.

Lotul pe care se bazează Daniel Oprița în sezonul 2022-2023:

Portari: 1. David Dincă, 22. Horia Iancu, 12. Cristian Blaga
Fundași: 70. Laurențiu Corbu, 55. Walace da Silva, 88. Costinel Gugu, 15. Alex Sima, 13. Adi Ilie, 17. Darius Oroian, 4. Dean Beța, 5. Doru Calestru, 16. Tinel Marin
Mijlocași: 11. Adi Popa, 6. Mădălin Mihăescu, 80. Cristian Balgiu, 27. Ștefan Pacionel, 9. Emilian Pacionel, 19. Stephan Drăghici, 10. Rareș Enceanu, 8. Valentin Bărbulescu, 79. Ștefan Bodişteanu, 30. Cristian Bustea, 89. Teodor Erhan
Atacanți: 77. Bogdan Chipirliu, 21. Tsvetelin Chunchukov, 99. Atanas Trică, 18. Iustin Răducan

Staff-ul tehnic: Daniel Oprița – Antrenor principal, Fane Nofitovici – secund, Gabriel Boștină – secund, Sorin Bobariu – Antrenor portari, Dinescu Dan – Preparator, Paul Sofelea – Doctor, George Matara – Maseur, Cucu Costel – Kinetoterapeut, Gheorghe Neagoe – Magaziner.