Marea bătălie pentru grupele Champions League. S-au încheiat meciurile tur din playoff. Molde – Galatasaray 2-3, Braga – Panathinaikos 2-1 și Maccabi Haifa – Young Boys 0-0

Cristian Stan 24.08.2023, 00:08
Marea bătălie pentru grupele Champions League. S-au încheiat meciurile tur din playoff. Molde – Galatasaray 2-3, Braga – Panathinaikos 2-1 și Maccabi Haifa – Young Boys 0-0

S-au disputat ultimele meciuri din prima manșă a play-off-ului Champions League. Molde – Galatasaray, Braga – Panathinaikos și Maccabi Haifa – Young Boys au fost duelurile acerbe pentru un loc în în grupele celie mai titrate competiții din Europa.

Molde- Galatasaray 2-3

Braga – Panathinaikos 2-1

Maccabi Haifa – Young Boys 0-0

Marți

Rakow – FC Copenhaga 0-1 (Autogol Racovițan)

Rangers – PSV 2-2

Antwerp – AEK Atena 1-0

Știrea inițială

Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău au plecat în această vară de la Galatasaray, însă campioana din Superlig are ca obiectiv doar victoria în partida din Norvegia. Molde nu se descurcă prea bine în această ediție de campionat, doar locul 4, însă o calificare în grupe ar salva sezonul. Formația nordică trebuie să treacă de o echipă care a eliminat Olimpija Ljubljana și Zalgiris până în această fază.

Braga a câștigat ultima partidă din campionat, scor 4-2 cu Chaves, și este determinată să o elimine din Liga Campionilor pe formația ce a obținut un rezultat fantastic pe terenul vicecampioanei Franței, Marseille. Dacă Panathinaikos a jucat deja 4 meciuri în această campanie europeană, pentru formația portugheză este abia debutul, grație coeficientului țării.

Maccabi Haifa le-a eliminat până în play-off pe Slovan Bratislava și Hamrun, însă abia acum vine greul pentru formația israeliană. Aceasta primește pe Sammy Ofer Stadium vizita celor de la Young Boys Berna. Formație din Elveția a măturat cu adversarele din campionat în ultima ediție, iar acum este pregătită să marcheze multe goluri la Haifa, tehnicianul Raphael Wicky fiind un adept al fotbalului ofensiv.

Urmăriți Playsport.ro și pe