Începe războiul între Shakira și Gerard Pique. Declarațiile fulminante ale apropiaților familiei

Giosanu Catinca / 24.06.2022, 15:14
Începe războiul între Shakira și Gerard Pique. Declarațiile fulminante ale apropiaților familiei

Telenovela dintre Shakira și Gerard Pique este departe de a se fi încheiat. Cei doi par că nu se mai înțeleg deloc, astfel că între ei au intervenit părinții jucătorului. Ce i-au transmis foștii socrii faimoasei artiste.

Continuă scandalul dintre Gerard Pique și Shakira

Fotbalistul Gerard Pique (35 de ani) și celebra cântăreață Shakira (45 de ani) nu mai formează de mult un cuplu. Celebra cântăreață a pus piciorul în prag și s-a separat de jucătorul celor de la FC Barcelona imediat după ce a aflat că nu se mai află pe lista priorităților lui Pique.

Vedeta a trecut prin momente dificile după despărțire, lucru care era de așteptat având în vedere că s-au iubit vreme de 12 ani. După ce și-a revenit, ea a anunțat că își va lua copiii și va pleca la Miami. Ea intenționează să stea acolo cel puțin două luni, conform presei din străinătate.

Ce au de împărțit cei doi

Jurnaliștii spanioli au scris că Pique nu s-a arătat deranjat de decizia pe care a luat-o Shakira în privința copiiilor. Ba chiar au spus că fotbalistul se gândește să se mute și el la Miami, pentru a fi aproape de ei.

După ce a petrecut câteva zile în Suedia, împreună cu presupuna amantă, Pique s-a răzgândit! Cei de la Marca au aflat că fotbalistul i-ar fi spus noii sale iubite că nu este de acord ca Shakira să îi ducă pe fiii lui în Statele Unite.

Relația dintre ei e extrem de tensionată, foarte distantă, iar negocierile vor fi foarte dificile.”, a transmis sursa citată mai sus.

”Negocierile vor fi foarte dificile”

Aceeași sursă notează că Gerard Pique și-a schimbat declarațiile pentru că s-a gândit la binele părinților lui.

Spaniolul este de părere că bunicii paterni au nevoie să petreacă timp cu cei doi copii ai săi și că nici nepoților nu le-ar fi prea bine departe de oamenii care îi iubesc.

Controversatul fotbalist a apărut zilele trecute într-un club de noapte, unde s-a distrat împreună cu o blondă superbă. Patroana locației a spus că îi este iubită. Femeia l-a dat de gol după ce acesta a făcut un gest nepotrivit vis-a-vis de fiul ei.