Început de an cu ghinion pentru FCSB. Fotbalistul preferat al lui Mihai Stoica s-a accidentat. Cât va lipsi de pe teren

Gabriel-Alexandru Ioniță / 12.01.2022, 22:43
Început de an cu ghinion pentru FCSB. Fotbalistul preferat al lui Mihai Stoica s-a accidentat. Cât va lipsi de pe teren

FCSB a decis să nu plece în cantonament în străinătate și să se antreneze la baza de la Berceni înaintea reluării campionatului. Roș-albaștrii se pregătesc din greu pentru a fi în formă maximă la primul meci oficial din 2022, meci ce poate fi decisiv în lupta pentru titlu.

Vicecampioana României va întâlni pe Arena Națională campioana CFR Cluj, care este și lider în acest moment, cu un avans de 10 puncte față de FCSB. Toni Petrea nu se va putea baza însă la această partidă pe Alexandru Musi.

Alexandru Musi a suferit o fractură la un deget și FCSB nu îl va putea folosi timp de 3 săptămâni

Tânărul de numai 17 ani a suferit o accidentare la un antrenament și va lipsi de pe teren circa 3 săptămâni. Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit că mijlocașul ofensiv a suferit o fractură la un deget de la picior.

Musi are fractură la un deget de la picior. A fost călcat la antrenament. Nici n-a știut, pentru că a terminat acea ședință de pregătire. 3 săptămâni se va antrena separat, asta e situația. Nu e complicat, e o fractură pe care am avut-o și eu. E deranjant că nu te poți antrena cu mingea, dar sală poți să faci”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

În ciuda vârstei fragede, Alexandru Musi a devenit un obișnuit al lotului primei echipe a celor de la FCSB în ultimele două sezoane. În această stagiune el a bifat 4 meciuri în Liga 1, unul în preliminariile Conference League și unul în Cupa României, contra celor de la CS Hunedoara, când a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

El este chiar unul dintre jucătorii preferați ai lui Mihai Stoica. Managerul general al formației roș-albastre l-a lăudat în urmă cu câteva luni pe Musi pentru modul în care se pregătește și l-a comparat cu Dennis Man, ultimul mare transfer realizat de FCSB.

E un jucător în care îmi pun mari speranțe. Am aceeași siguranță în cazul lui ca în cazul lui Man. E în primii 3 jucători la fiecare antrenament! Nu fuge de efort. Va fi un jucător de națională în scurt timp, până va îndeplini 20 de ani. Acum evoluează inter. În trecut era folosit atacant lateral stânga”, a spus Mihai Stoica în septembrie 2021.

Gigi Becali visează deja la milioanele pe care le va primi în schimbul lui Musi

De asemenea, și Gigi Becali l-a lăudat, în stilul caracteristic, pe Alexandru Musi în startul acestui sezon:

Musi e mai tare decât Octavian Popescu! Așa cred eu, că va fi mai tare. E un fotbalist de 17 ani pe care o să-l vedem mai des în sezonul viitor. Jucăm fotbal, dar trebuie să facem și bani”.

Mai este puțin și Liga 1 debutează în 2022. Când se joacă Dinamo – FCSB