Incidente grave la România – Bosnia! Fanii români s-au luat la bătaie cu bosniacii, după ce au strigat „Serbia, Serbia!”. De la ce a început scandalul. EXCLUSIV

Incidente grave la România – Bosnia! Fanii români s-au luat la bătaie cu bosniacii, după ce au strigat „Serbia, Serbia!”. De la ce a început scandalul. EXCLUSIV

Meciul dintre România și Bosnia a început cu incidente grave între suporterii români și fanii bosniaci. Jandarmii au intervenit între cele două grupuri de fani. Scandalul a început după ce susținătorii oaspeților au strigat „Ria, Ria, Ungaria”.

România avea mare nevoie de victorie pentru a mai spera la salvarea unei campanii absolut ratate. Totuși, chiar și în cazul unei victorii, naționala lui Edi Iordănescu se afla la mâna Finlandei, pentru a nu retrograda în Liga C a Nations League. Suporterii au simțit momentul greu al „tricolorilor” și au luat cu asalt stadionul din Giulești.

Incidente grave la România – Bosnia! Fanii români s-au luat la bătaie cu bosniacii

Imediat după startul partidei, arbitrul a dictat întreruperea jocului din cauza unor incidente din tribune, de la peluza dinspre Teatrul Giulești. Mai multe grupuri de suporteri români au forțat pătrunderea spre sectoarele ocupate de bosniaci.

Cele două tabere au apucat să își împartă mai multe lovituri, dar intervenția rapidă a jandarmilor a calmat ostilitățile. Din informațiile Playsport, totul ar fi pornit după ce fanii oaspeți au strigat „Ria, Ria, Ungaria!”.

În replică, susținătorii „tricolorilor” au strigat „Serbia, Serbia!”. Nici jandarmii nu au scăpat de furia fanilor, care și-au împărțut lovituri cu reprzentanții forțelor de ordine.

În plus, mai multe scaune au fost rupte și aruncate în peluze. Unul dintre acestea a aterizat pe plasa porții lui Ionuț Radu.

Fanii au cerut demisia lui Răzvan Burleanu

Atmosfera din Giulești a fost foarte tensionată încă de la început. Frustrați din cauza rezultatelor foarte slabe și a unei noi campanii ratate, suporterii i-au cerut demisia lui Răzvan Burleanu.

Suporterii au afișat mai multe bannere cu fotografia președintelui de la FRF luat în vizor.

România – Bosnia. ECHIPELE DE START:

România: I. Radu – Rațiu, A. Rus, Burcă, N. Bancu – R. Marin, Olaru – D. Man, Stanciu, Sorescu – Alibec
Rezerve: Moldovan, Târnovanu – Camora, Manea, Nedelcearu, T. Băluță, Cicâldău, G. Pușcaș, Boloca, Fl. Tănase, Fl. Coman, Cordea
Selecționer: Edward Iordănescu

Bosnia: Vasilj – Serbecici, Kovacevici, Milicevici, Civici – Sarici, Cimirot, Gojak – Dedic, Prevljak, Demirovici
Rezerve: Sehici, Pirici – Susici, Kolasinac, Sanicanin, Besici, Danilovici, Dzeko, Prcic, Duljevic, Kodro-Maksumic, Hotic
Selecționer: Ivaylo Petev