Incredibil! Fost star al lui Liverpool, arestat în confruntările civile de la Moscova! Ce s-a întâmplat de fapt

Radu Bordei 26.01.2021, 14:35
Incredibil! Fost star al lui Liverpool, arestat în confruntările civile de la Moscova! Ce s-a întâmplat de fapt

Fost star al lui Liverpool a fost arestat în confruntările civile de la Moscova! Lumea fotbalului a fost șocată când a auzit vestea venită din capitala Rusiei. Un fost fotbalist de la Liverpool, un fundaș puternic care a evoluat pentru campioana Angliei timp de 8 sezoane, între 2006 și 2014.  A și fost căpitan la echipă și a jucat alături de nume grele ca Steven Gerrard sau Fernando Torres. Acest fotbalist ar fi fost reținut de poliția rusă.

Din fericire, câteva momente mai târziu situația s-a clarificat și fotbalistul a anunțat că nu el a fost implicat în incidentul de la Moscova.

Fost star al lui Liverpool a fost arestat în confruntările civile de la Moscova

Presa internațională s-a grăbit să relateze că Daniel Agger, fostul internațional danez, este în custodia poliției ruse. Jucătorul s-a retras în 2016, de la Brondby, după o carieră frumoasă, mai ales la Liverpool. Incidentul ar fi avut loc la Moscova, în timpul revoltelor provocate după ce poliția rusă l-a arestat pe Alexei Navalnîi, contestatarul lui Vladimir Putin. Acesta s-a întors în țară, după ce a fost victima unei încercări de a fi otrăvit și viața i-a fost salvată în Germania. Justiția rusă l-a arestat însă, imediat după întoarcere.

Danny Agger a jucat aproape 9 ani la Liverpool

Susținătorii acestuia au ieșit în orașe din toată țara și s-au iscat lupte de stradă cu forțele de ordine. Unele dintre aceste ciocniri au fost extrem de violente și poliția a efectuat mai multe arestări. Iar printre numele reținute s-a regăsit și cel al fotbalistului danez.

Poartă numele lui, dar nu era el

Când știrea a luat amploare, a venit și reacția fostului fotbalist danez. Acesta a luat calea rețelelor de socializare pentru a liniști pe toată lumea. „Eu sunt în Spania, în siguranță. Este o confuzie, nu este vorba de mine” a anunțat fostul lider din apărarea lui Liverpool. Danezul de 36 de ani s-a declarat și el mirat de știrea apărută.

Totuși, ziariștii au aflat că nu era o eroare în dosarele poliției ruse. Daniel Agger chiar a fost arestat, dar nu este vorba de fostul fotbalist. Ziariștii au aflat că este vorba de un rus dintr-o localitate din regiunea Orenburg. Acesta este cunoscut ca un fan înfocat al lui Liverpool, iar Agger era unul din idolii lui. Rusul îl admira atât de mult pe fostul internațional danez, că și-a schimbat numele din Dmitri Kendel, în Daniel Agger, în anul 2009.

Acesta este și un opozant al regimului lui Putin, de aceea a fost în stradă, la Moscova. Acum fanul lui Liverpool riscă o pedeapsă de 15 zile și o amendă de 20.000 de ruble, aproximativ 218 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe