Incredibil în ce țară din afara UE și-ar fi luat permisul de conducere Florinel Coman! Gigi îi ia apărarea: ”La noi la miliție nu e înregistrat”

Giosanu Catinca / 22.02.2021, 22:47
Incredibil în ce țară din afara UE și-ar fi luat permisul de conducere Florinel Coman! Gigi îi ia apărarea: ”La noi la miliție nu e înregistrat”

Florinel Coman a fost surprins de polițiștii de la Brigada Rutieră în timp ce conducea autoturismul personal cu o viteză de 165 km/h pe Autostrada Soarelui. La acel moment, jucătorul de la FCSB se îndrepta spre București. Fotbalistul nu a putut prezenta polițiștilor permisul de conducere românesc, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal! Acum, Gigi Becali îi ia apărarea sportivului.

Increbidil în ce țară din afara UE și-ar fi luat permisul de conducere Florinel Coman

În urma incidentului neplăcut, în spațiul public au apărut noi informații despre Florinel Coman. Se pare că atacantul le-a arătat agenților de poliție un act obținut într-o altă țară în loc de permisul de conducere românesc. Și asta, pentru că fotbalistul în vârstă de 22 de ani și-ar fi luat permisul de conducere undeva în afara Uniunii Europene (UE).

Patronul celor de la FCSB a răbufnit după ce a aflat că lui Florinel Coman i s-a făcut dosar penal. Omul de afaceri a intrat în direct la o emisiune televizată pentru a lămuri, în opinia sa, situația tânăului sportiv.

Florinel Coman a fost prins fără permis la volan și s-a ales cu dosar penal
Florinel Coman a fost prins fără permis la volan și s-a ales cu dosar penal

Gigi îi ia apărarea lui Coman: ”La noi la miliție nu e înregistrat”

Potrivit informațiilor furnizate de latifundiarul din Pipera, atacantul FCSB-ului ar avea un permis de conducere obținut în Ucraina. Acesta ar fi și motivul pentru care el nu figurează în baza de date a Poliției. Cel puțin asta susține patronul liderului din Liga 1.

El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni. Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo.”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Pe de altă parte, latifundiarul din Pipera recunoaște că jucătorul care evoluează la echipa roș-albastră a încălcat regulile de circulație. Și asta, pentru că avea mult peste limita de viteză.

Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ”domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală”. O să-l ierte și gata.”, a adăugat Gigi Becali, conform sursei anterior citate.

În Ucraina, pentru a lua permisul de conducere trebuie să ai minimum 18 ani și să treci două examene teoretice și unul practic de conducere. De obicei, școala cu tot cu testare durează două luni.

VIDEOCLIPUL ZILEI