Indiciu clar despre noua echipă a lui Kylian Mbappe. Orașul în care a fost surprins azi. Lovitură de teatru

Octavian Vasilescu 09.05.2022, 18:18
Indiciu clar despre noua echipă a lui Kylian Mbappe. Orașul în care a fost surprins azi. Lovitură de teatru

Atacantul Kylian Mbappe (23 de ani) se află în ultimele două luni de contract cu PSG, iar presa din străinătate scrie că acesta este tot mai aproape de Real Madrid.

Jurnaliștii de la Cope l-au surprins pe Mbappe în centrul orașului Madrid, luni, în jurul prânzului. Kylian a fost fotografiat înainte să intre într-un restaurant faimos din oraș.

Mbappe și Hakimi, surprinși în Madrid

Starul lui PSG nu a venit singur la Madrid! Acesta este însoțit de fundașul Achraf Hakimi (23 de ani) și fratele jucătorului marocan. Hakimi mai are contract cu PSG până în 2026, dar recent au apărut zvonuri conform cărora acesta și-ar dori să revină la Real Madrid.

Hakimi a crescut la Real Madrid, unde nu a reușit să se impună în primul 11. A fost împrumutat la Borussia Dortmund, în perioada 2018-2020, iar ulterior a fost vândut direct la Inter. PSG l-a transferat în 2021, pentru 66,5 milioane de euro.

Ce a spus Mbappe despre viitorul său

Kylian Mbappe a spus recent că deocamdată nu a decis unde va juca în sezonul viitor:

Nu am decis încă ce voi face. Sunt liniștit. Vreau să îmi iau timp pentru a decide pentru că nu vreau să greșesc. Există multe elemente noi, mulți parametri de luat în calcul.

Împreună cu cei apropiați voi lua cea mai bună decizie. Da, este posibil să rămân la PSG. Dacă luam o decizie, aș fi anunțat”, a spus recent Kylian Mbappe, conform L’Equipe.

Real Madrid încearcă să-l ademenească pe Mbappe cu un salariu anual de 25 de milioane de euro! Campion mondial cu Franța în 2018, atacantul joacă din 2018 la PSG.

Conform Transfermarkt, cota de piață a lui Mbappe se ridică la 160 de milioane de euro.

Starul francez a strâns 214 meciuri oficiale pentru PSG, unde a înscris 167 de goluri și a livrat 84 de pase decisive.

Pentru echipa națională a Franței, Mbappe a înscris 26 de goluri în 54 de apariții.

Benzema vrea să joace cu Mbappe la Real Madrid

Benzema a spus că se înțelege foarte bine cu Mbappe și ar vrea să fie coleg cu el și la echipa de club, nu doar la națională.

Îmi place să joc cu Mbappe în echipa națională și mi-ar plăcea să joc cu el și la nivel de club. Cred că am marca de două ori mai multe goluri sau chiar de trei ori mai multe!

Avem o conexiune grozavă în echipa națională pentru că fiecare știm ce va face celălalt. De exemplu, amândurora ne place să mergem la stânga, dar nu vom fi niciodată amândoi acolo în același timp”, a spus recent Karim Benzema.

Urmăriți Playsport.ro și pe