”Inepții! E sfidare. Crede că suntem proști, că a inventat șmecheria”. Mihai Stoica, atac brutal la Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj

Alex Matei 20.09.2023, 08:24
”Inepții! E sfidare. Crede că suntem proști, că a inventat șmecheria”. Mihai Stoica, atac brutal la Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj

Partidele Farul – FCSB 0-1 și CFR Cluj – Petrolul 1-0 au fost marcate de decizii ale arbitrilor care au influențat scorurile finale.

La Ovidiu, pe terenul campioanei, roș-albaștrii s-au impus dintr-un penalty transformat de către Darius Olaru, dar obținut de Adrian Șut. Sebastian Colțescu a dictat lovitură de la 11 metri fără a mai consulta sistemul VAR.

La Cluj, CFR s-a impus prin golul marcat din acțiune de Avounou, dar ploieștenii au solicitat două lovituri de la 11 metri, neacordate de către Istvan Kovacs.

Mihai Stoica: ”Eu nu aş fi avut tupeu să vorbesc despre o altă fază, când am mortul în casă şi se descompune”

În urma ambelor partide s-au iscat discuții extrem de aprinse în care au intrat și oficialii celor de la CFR Cluj și FCSB.

Mihai Stoica (58 de ani) a rămas încremenit după ce a auzit ce a spus Andrea Mandorlini (63 de ani), antrenorul ardelenilor. Italianul i-a acuzat pe roș-albaștri că au primit două penaltyuri inventate, și în meciul direct din etapa 2, dar și acum, cu Farul,

Managerul general al vicecampioanei Superligii a reacționat prompt.

”Meciul CFR Cluj – Petrolul l-am văzut tot. Cel mai interesant mi s-a părut ceea ce a declarat Mandorlini după meci. 

El crede că venind dintr-o ţară cu un fotbal superior, care a dat campioane europene, mondiale, crede că el a inventat şmecheria. Că suntem nişte proşti care stăm cu gura căscată să-l auzim debitând nişte inepţii cum rar mi-a fost dat să văd.

Să vorbeşti despre un alt meci şi despre o altă fază, unde este un penalty discutabil, când împotriva ta trebuiau să se dicteze două penalty-uri clare, este deja o sfidare la adresa bunului simţ. 

Diversiune. El crede că noi nu ştim să facem diversiune. Eu nu aş fi avut tupeu să vorbesc despre o altă fază, când am mortul în casă şi se descompune”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Andrea Mandorlini: ”Lipsă de respect pentru Hagi, Gică Popescu, jucători care au făcut istorie pentru România”

Mihai Stoica a devenit un pachet de nervi după ce a auzit ce a spus Andrea Mandorlini la finalul partidei CFR Cluj – Petrolul 1-0.

”Consider că decizia de azi a fost foarte exagerată. Am văzut și ieri un arbitraj cu greșeli, mă refer la meciul celor de la Farul.

Asta nu face bine și cinste fotbalului românesc, cred că ieri seară a fost o lipsă de respect pentru Hagi, Gică Popescu, jucători care au făcut istorie pentru România. Eu n-am mai văzut penalty atât de absurd.

Până acum suntem mulțumiți, dar vă spun că diferența în acest moment în clasament o fac două penalty-uri, unul pe care FCSB l-a primit cu noi și unul din meciul cu Farul, pe care din nou l-au primit. Amândouă sunt inventate. C

red că clasamentul ar fi fost diferit. Sunt două penalty-uri inexistente. În același timp, puteam și noi să fim în față, dacă nu erau aceste două lovituri de pedeapsă.”, a spus Mandolini, la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe