Informația momentului: România intră în Formula 1! Cine a semnat cu Ferrari

Alex Matei 12.05.2023, 14:01
Informația momentului: România intră în Formula 1! Cine a semnat cu Ferrari

Bitdefender a devenit partener al echipei Ferrari la Formula 1. Anunțul i-a luat prin surprindere pe împătimiţii sportului. Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste.

Anunţ important pentru românii pasionați de Formula 1

Compania românească, lider în domeniul securității IT, a anunțat în urmă cu puțin timp că a devenit partenerul global de securitate cibernetică al echipei italiene de Formula 1. Specialiștii de la Bitdefender au spus ce îmbunătățiri va aduce sponsorizarea în acest sezon de curse. În primul rând, logo-ul companiei va apărea pe echipamentul piloților Ferrari.

Reamintim că logoul companiei se regăsește și pe căștile piloților Ferrari, precum și pe monopostul F1-75 condus de Charles Leclerc și Carlos Sainz.

Bitdefender a bătut palma cu Ferrari

Producătorul global a mai spus că va organiza întâlniri private cu piloții și membrii echipei tehnice. De asemenea, se va implica în activități de marketing, tururi ale fabricii, acces la boxe și alte activități exclusive.

În plus, Ferrari va explora și evalua produsele și serviciile de securitate cibernetică Bitdefender pentru a le include în activitatea sa.

Atunci când fiecare secundă contează, doar cele mai avansate mașini câștigă curse pe circuit și doar cea mai avansată tehnologie are puterea de a preveni, apăra și răspunde eficient la atacurile cibernetice. Parteneriatul cu Scuderia Ferrari, cea mai emblematică echipă de Formula 1, se potrivește în mod natural pentru Bitdefender și așteptăm cu nerăbdare să accelerăm notorietatea brandului, în timp ce rămânem concentrați pe furnizarea de protecție de ultimă generație pentru clienții noștri din întreaga lume în materie de securitate cibernetică”, a dezvăluit Florin Talpeș, Cofondator și Chief Executive Officer, Bitdefender, potrivit site-ului oficial al gigantului IT.

Urmăriți Playsport.ro și pe