Informații de impact! Ce se întâmplă în culisele fotbalului românesc. „În spatele ușilor închise se discută, să știți”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 29.09.2021, 12:43
Informații de impact! Ce se întâmplă în culisele fotbalului românesc. „În spatele ușilor închise se discută, să știți”

Informații-bombă au fost dezvăluite înaintea primului derby al Craiovei. Universitatea Craiova și FC U Craiova se vor întâlni în etapa cu numărul 11 din Liga 1, în primul meci direct din istoria celor două.

S-a vorbit foarte mult în ultima perioadă despre faptul că scaunul lui Adrian Mutu s-ar clătina serios la echipa deținută de familia Mititelu în urma ultimelor rezultate. Se pare însă că și Laurențiu Reghecampf se află de asemenea sub o anumită presiune din partea conducerii.

Informații-bombă despre situația lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova

Dezvăluirile au fost făcute de fostul antrenor al Universității Craiova, Victor Pițurcă. El a spus că, deși în discursul public nu s-a făcut referire vreodată la o eventuală demitere a lui Reghecampf, aceste discuții s-ar purta în „culise”.

Când intră în teren cele două echipe (FCU Craiova și CS Universitatea Craiova), jucătorii, antrenorii, își doresc să câștige jocul. Restul sunt vorbe. Adrian Mutu a fost un jucător fantastic, un antrenor tânăr. Amândoi își doresc să facă performanță la Craiova. Acum, să vedem dacă vor reuși acest lucru. Nu este simplu, nu este ușor.

Pretențiile suporterilor sunt foarte mari, iar ei își doresc un fotbal de calitate și rezultate. E greu și în cealaltă parte (n.r. – CS Universitatea Craiova), chiar dacă nu se vorbește foarte mult. Dar în spatele ușilor închise se discută foarte mult, să știți. Locul echipelor în clasament, vă rog să mă credeți, nu dă liniște antrenorilor, în momentul de față. Chiar deloc”, a spus Victor Pițurcă potrivit ProSport.

Universitatea Craiova nu a avut chiar cel mai bun start de sezon

Universitatea Craiova se află doar pe locul 7 în clasamentul Ligii 1 înaintea meciului cu rivala din oraș. Iar acest lucru nu poate reprezenta sub nicio formă un motiv de bucurie pentru conducerea și fanii echipei din Bănie.

Mai mult, în afara meciului cu Dinamo din ultima etapă, jocul echipei alb-albastre a suferit destul de mult în acest sezon. Odată cu venirea lui Laurențiu Reghecampf, s-a putut observa o creștere semnificativă a nivelului jocului.

Echipa reușește să își creeze destul de multe ocazii de gol. Lipsește însă concentrarea la finalizare. Universitatea Craiova se află la numai două puncte distanță de locul 3, ocupat de Farul Constanța.

Cu toate acestea, o înfrângere în meciul cu rivalii de la FC U Craiova ar reprezenta o dezamăgire extrem de mare pentru fanii echipei, dar și pentru conducere. Și este bine cunoscut faptul că oltenii sunt oameni extrem de impulsivi care pot lua oricând o decizie „la cald”.