Inima Mihaelei Buzărnescu a fost cucerită! Cine va dormi cu ea în pat de acum înainte GALERIE FOTO

Catinca Giosanu 27.02.2023, 12:16

Mihaela Buzărnescu a lipsit la ultimele turnee din circuitul WTA și cel mai probabil va mai sta o perioadă departe de terenul de tenis. Chiar dacă se confruntă din nou cu probleme de sănătate, ea găsește zilnic motive să zâmbească. Sportiva este foarte activă pe activă pe platformele de social media. Ea și-a anunțat fanii că acum are un partener de joacă.

Mihaela Buzărnescu radiază de fericire

Mihaela Buzărnescu nu a mai evoluat într-un meci oficial de mai bine de jumătate de an, dar asta nu o împiedică să zâmbească. Cunoscuta jucătoare de tenis are un nou partener de joacă și se simte mai bine ca niciodată.

Mihaela Buzănescu are mai mult timp liber în această perioadă, dar nu se plictisește deloc. Tânăra sportivă se joacă toată ziua cu Dodo, noul ei amic. Cei doi se înțeleg de minune, iar ea a decis să împărtășeacă cu fanii marea bucurie.

Sportiva și-a împărtășit marea bucurie cu fanii

Odată cu cele mai noi postări de pe contul de Instagram al Mihaelei Buzărnescu, toată lumea care o urmărește în mediul online a putut vedea cum arată noul prieten al sportivei. Jucătoarea de tenis și-a luat un cățeluș care îi umple tot timpul. Patrupedul se numește Dodo și este foarte pufos și jucăuș.

Dodo, noul meu prieten pufos.”, a scris jucătoarea de tenis în descriere pozelor postate pe platforma de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Buzarnescu (@miki.buzarnescu)

Momentul în care ”Miki” a vrut să se retragă din tenis

Mihaela Buzărnescu nu se află la prima accidentare. Celebra jucătoare de tenis s-a confruntat în ultimii ani în permanență cu probleme medicale. La un moment dat, a vrut să pună punct carierei din cauza accidentărilor multiple. Ultima accidentare gravă a suferit-o la începutul lunii august, în turneul de la Iași, când a fost scoasă pe brațe din teren.

”A fost incredibil, parcă m-au lovit ghinioanele pe bandă rulantă în acest an. Întâi umărul, apoi genunchiul, cu 3 săptămâni înainte de Wimbledon și apoi această accidentare de la Iași.

Câștigam, jucam super bine, asta îmi spuneau Ioana și Ștefan, asta făceam ca și tactică. Terenul era un pic moale, pentru că plouase acolo, mai alunecasem o dată, mi se blocase piciorul când se făcuse noroi, la un slice.

Și exact așa s-a întâmplat și în ultimul game, mă uit și eu la imagini acum. M-am dus pe lateral să lovesc un slice și mi-a rămas acolo piciorul blocat, că s-a făcut nămol și mi-am dat glezna peste cap.

Da (n.r.: se temea de ce e mai rău), pentru că oricum eu am simțit un sunet la gleznă, când mi-a fugit glezna și mi-am dat sema că nu e doar o entorsă în care stai doar câteva zile.

Și am început să plâng pentru că mi-am amintit de 2018, când a fost cel ma urât moment din cariera mea și mă gândeam să nu fie la fel, mă gândeam la un final de carieră, dacă era foarte grav. Oricum, a fost entorsă de gradul 3″, a spus Mihaela Buzărnercu, într-un interviu acordat pentru digisport.com.

Urmăriți Playsport.ro și pe