Înjurături, gesturi reprobabile. Ce s-a întâmplat la finalul partidei Dinamo – CSU Craiova

Iosif Pintilie 18.07.2023, 08:36
Înjurături, gesturi reprobabile. Ce s-a întâmplat la finalul partidei Dinamo – CSU Craiova

Dinamo și Universitatea Craiova s-au întâlnit pe Arcul de Triumf în cel mai tare meci al primei etape a Superligii. Andrei Ivan, din penalty, ai Jovan Markovic, au adus victoria oltenilor.

Scandal după meci

După meci, suporterii olteni au strigat „Serie B, Serie B”, dinamoviștii fiind deranjați de asta. Suporterii câinilor nu au lăsat garda jos.

Pe drumul spre vestiare, oltenii au fost scuipați și înjurați de fanii dinamoviști, anunță Prosport. Un pahar de plastic a zburat către Atanas Trică, nepotul marelui Ilie Balaci.

Acesta a răspuns și a înjurat suporterii dinamoviști, agitând și mai tare apele. Nu a fost singurul jucător care a reacționat: marcatorul golului doi, din finalul meciului, Jovan Markovic i-a aplaudat ironic pe fanii dinamoviști la finalul meciului.

Neagoe nu a fost mulțumit

Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, nu a fost mulțumită de jocul elevilor săi, în ciuda victoriei. El crede că prima repriză a fost una modestă.

„Am făcut o primă repriză modestă, nici eu nu mă așteptam să jucăm așa modest cum am făcut-o, dar și așa am avut trei ocazii clare de a marca. În repriza a doua, băieții au avut altă atitudine. Am discutat la pauză, și-au dat seama de greșeala pe care au făcut-o. Una peste alta, sunt mulțumit de rezultat, le-am spus și lor, sunt mulțumit de atitudinea pe care au avut-o în repriza a doua. Nu sunt mulțumit de prima repriză.

Dinamo e o echipă periculoasă. Bravo lui Ovidiu! Au avut spirit! Sigur, echipa mai valoroasă a câștigat. Până la urmă, rămân trei puncte foarte mari.

Sper să ne trezim rapid, pentru că urmează un joc contra unei alte echipe foarte bune, Oțelul Galați. Trebuie să fim responsabili, să avem atitudine.

De la toți aștept foarte mult, pentru că sunt jucători valoroși. Da, Popică a apărat, foarte bine. De asta este în poartă, să apere! Își face treaba, așa cum trebuie să ne-o facem cu toții”, a spus Eugen Neagoe, după meci.

Urmăriți Playsport.ro și pe