Inspirația „Regelui”. Schimbare de mare antrenor făcută de Gică Hagi. Adrian Petre a marcat la prima atingere de minge la Pitești

Gabriel-Alexandru Ioniță / 09.04.2022, 19:15
Inspirația „Regelui”. Schimbare de mare antrenor făcută de Gică Hagi. Adrian Petre a marcat la prima atingere de minge la Pitești

Gică Hagi a efectuat o schimbare de geniu în minutul 60 al meciului pe care Farul Constanța l-a jucat în deplasare cu FC Argeș în etapa cu numărul 4 a play-off-ului Ligii 1. „Regele” l-a trimis pe teren pe Adrian Petre în locul lui Jefte Betancor, iar fostul atacant de la UTA sau FCSB și-a răsplătit antrenorul imediat.

Gică Hagi a fost răsplătit de atacantul său după numai două minute de joc

În minutul 62, la prima atingere de minge, Adrian Petre a trimis în poartă din 7 metri șutul ratat trimis de Artean din partea stângă și a dus scorul la 2-0 pentru echipa lui Gică Hagi. Rădăslăvescu deschisese scorul pentru constănțeni în minutul 27.

Pentru Adrian Petre, care a căpătat deja statutul de „armă secretă” la Farul, a fost al nouălea gol marcat în acest sezon de Liga 1. De asemenea, el a reușit și o pasă decisivă. De remarcat că a fost a șaptea oară în acest sezon când Adi Petre a marcat după ce a intrat pe teren pe parcursul unui meci. Iar în 6 din aceste meciuri Farul a obținut victoria, în vreme ce al 7-lea s-a terminat la egalitate.

Echipele de start de la FC Argeș – Farul Constanța

FC Argeș: Greab – Viana, Turda, Dobrosavlevici, Mușat – Meza Colli, Raynov – Ișfan, Palic, Latovlevici – Said
Rezerve: Croitoru, Miguel, Boldor, Honciu, Cr. Dumitru, Barbu, Fatai, Arias
Antrenor: Andrei Prepeliță

Farul: Aioani – Boboc, Larie, Artean, De Nooijer – Radaslavescu, Nedelcu, Grameni – Iancu, Jefte, Pitu
Rezerve: Brănescu, Dussaut, Mladen, Martinovic, Ciobanu, Purece, Moldoveanu, Ad. Petre, Sali
Antrenor: Gică Hagi

Stadion: „Nicolae Dobrin” (Pitești)
Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)

Ce a spus Gică Hagi înaintea meciului cu FC Argeș

Spiritul nostru este să mergem să jucăm fotbal şi să ne impunem. Cunoaştem adversarul, dar şi el ne cunoaşte bine, să sperăm că vom juca mai bine ca el. Noi stăm bine ca joc colectiv. Punctul negativ al nostru în momentul de faţă, pe care îl cunosc şi jucătorii, este că nu avem constanţă.

Avem meciuri în care marcăm şi jucăm foarte bine şi altele, în ultima treime, nu ajungem să pătrundem şi să marcăm goluri. Acesta este un punct negativ al nostru în momentul de faţă. Sperăm să schimbăm lucrurile, deşi nu este uşor, pentru că jucăm în play-off. Echipele sunt bune, dar mergem cu încredere şi curaj. Toate echipele din play-off pot câştiga cu oricare dintre celelalte, sunt cele mai bune echipe din România.

De când am intrat în play-off suferim în atac, acolo unde trebuie să marcăm. Sperăm că de acum încolo să fim mai eficienţi pentru a aduce victorii. Sunt multe meciuri de jucat în care trebuie să acumulăm puncte, pentru a încerca să urcăm în clasament şi să ne atingem obiectivul de a juca în Europa”, a declarat antrenorul Farului la conferința de presă.