Însurat și cu copii, Cristi Borcea și-a cerut de nevastă iubita! Adevărul despre cum a părăsit acționarul dinamovist căminul conjugal

Iosif Pintilie 17.01.2023, 17:30
Însurat și cu copii, Cristi Borcea și-a cerut de nevastă iubita! Adevărul despre cum a părăsit acționarul dinamovist căminul conjugal

Cristian Borcea este unul dintre cei mai celebri români. El a devenit cunoscut pentru averea sa, pentru că a fost patronul lui Dinamo, dar și pentru viața amoroasă avută de el.

A avut trei soții, dar s-a speculat că ar fi avut mult mai multe relații. Una dintre acestea ar fi fost între el și judecătoarea ce urma să îl judece în ”Dosarul transferurilor”, pe care ar fi încercat chiar să o mituiască.

Cum și-a cerut Borcea soția în căsătorie

În 2011, pe când ”Dosarul Transferurilor” era încă plimbat între instanțele de judecată, neexistând un verdict nici măcar în primă instanță, Borcea se despărțea de soția lui, Mihaela.

În brațele sale ajunge Alina Vidican, un fotomodel. Cei doi s-au căsătorit după ce Borcea a decis să o ceară în căsătorie. „M-a cerut în căsătorie chiar de 1 aprilie“, spunea Alina Vidican.

Ei s-au cunoscut în avion, în timp ce zburau pe ruta București – Timișoara. La aterizare, Borcea și Alina au stat la o cafea, la hotelul Boavista. Câțiva ani mai târziu, ca semn de dragoste, Borcea a cumpărat acel hotel și i l-a oferit Alinei. În august 2011, cei dou s-au căsătorit, nașul lor fiind Gigi Becali, care le-ar fi oferit un dar de nuntă de 300.000 de euro: un Rolls Royce.

Cristi Borcea, masă alături de Dragomir, Giovanni Becali, Al Bono și Copos

În luna noiembrie, Cristian Borcea a organizat o petrecere cu invitați de gală: Dumitru Dragomir, George Copos ori Giovanni Becali. Alături de ei, a petrecut și Al Bano, celebrul cântăreț italian.

„Nu am văzut meciul Oțelul Galați – FCSB, pentru că m-a chemat Cristi Borcea la un eveniment la care a luat parte și Al Bano. A dat Borcea o masă la un restaurant și a venit Al Bano. Ne-a cântat la ureche mie și lui Giovanni Becali.

Borcea a invitat apropiații, călușari, muzică populară românească, a avut vreo 50 de invitați în total. Au venit Copos, Giovanni, directori de bănci, oameni din sport”,spunea Dumitru Dragimir în noiembrie.

Ce avere are Cristi Borcea

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, este unul dintre cei mai înstăriți oameni din România. Fostul șef din Ștefan cel Mare adună în conturi milioane de euro.

În 2018, averea lui Borcea era estimată la 20 de milioane de euro. Înainte de condamnarea în ”Dosarul transferurilor”, acesta avea peste 30 de milioane de euro. Oricum, suma este mul mai ridicată decât cea declarată, deoarece o bună parte din afacerile sale au ajuns pe mâinile rudelor lui.

Milionarul a ales să treacă o parte din bunuri pe numele celor trei soții: Mihaela, Alina și Valentina. Lor le-ar fi împărțit saloanele de nunți și ștrandurile, în timp ce afacerile importante ar fi fost trecute pe numele mamei sale, conform playtech.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe