Întâlnire de gradul 0! Soția și amanta lui Marica au dat nas în nas! Cum au reacționat și ce a făcut fostul fotbalist

Giosanu Catinca / 08.02.2021, 17:22
Întâlnire de gradul 0! Soția și amanta lui Marica au dat nas în nas! Cum au reacționat și ce a făcut fostul fotbalist

Ciprian Marica trece din nou prin emoții din cauza femeilor din viața lui! Fotbalistul a fost protagonistul unui moment extrem de tensionat! Soția și amanta lui Marica au dat nas în nas! Cum au reacționat cele două femei și ce a făcut fostul fotbalist?

Soția și amanta lui Marica au dat nas în nas

Fostul atacant ar face orice pentru ca partenera sa de viață să uite de escapada pe care acesta a avut-o, însă soarta nu e deloc de partea lui. De curând, fotbalistul care are 71 de meciuri pentru echipa națională a dat nas în nas, la munte, cu fosta amanta și soțul acesteia. În momentul respectiv, el era însoțit de actuala lui soție. De notat este că, până de curând, cei doi bărbați erau destul de apropiați. Se poate spune că erau buni prieteni.

Ciprian Marica a ținut primele pagini ale tabloidelor în momentul în care a apărut într-o filmare, la bustul gol, înfășurat într-un prosop, pe holul unui hotel. Era evident că fostul fotbalist ar fi avut o relație de amantlâc cu Ana Muntean. Mai exact, cu soția amicului său, Florin Muntean, fiul fostului patron de la Transgaz. Cei doi amorezi au fost surprinși chiar de Florin care, bănuind că soția îl înșeală, a urmărit-o.

Totul momentul stânjenitor a fost făcut public,  astfel că Marica a fost nevoit să meargă acasă la soție și să recunoască faptul că a călcat strâmb.

Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica
Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica / Sursa Foto: Playtech

Cum a reacționat și ce a făcut fostul fotbalist

După îndelungi discuții în contradictoriu, soția lui Maria a decis să îi mai acorde o șansă faimosului sportiv. Și Florin și-a iertat soția.

Cu toate acestea, nici unul dintre cei patru nu se poate acomoda cu ideea că pe internet există însă filmulețul care face dovada faptului că Marica a fost surprins cu Ana. Deși fanii l-au ironizat în fel și chip pe Marica, cea mai afectată a fost Ioana și nu el. Asta, din cauză că cineva a dat publicității acea înregistrarea video.

În urma celor petrecute, Marica și-a recunoscut infidelitatea. Ba chiar a cerut iertare familiei sale. Ulterior însă, el a depus o plângere la poliție, pentru a încerca să afle cine este cel care a dat publicității acea înregistrare.

În momentul în care cei patru au dat nas în nas pe palierul blocului, foștii amanți au încercat pe cât posibil să își evite privirile. În schimb, soții și-au intersectat privirile pentru câteva secunde. Iar cei doi bărbați s-au salutat printr-un semn discret din cap. Nu a existat niciun schimb de replici. Fiecare s-a retras cât a putut mai repede, pentru ca respectivul moment să dureze cât mai puțin.