Întâlnire de gradul zero în familia Hagi. Se apropie evenimentul major dintre Ianis și Elena Tănase? | FOTO

Giosanu Catinca 21.11.2022, 16:58

Internaționalul român Ianis Hagi, jucătorul lui Glasgow Rangers, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Elena, o tânără studentă care locuiește în Constanța și este de origine aromână, la fel ca el.

Mijlocașul român i-a făcut cunoștință iubitei sale cu întreaga familie. Gestul său le-a dat de gândit fanilor. Unii iau în calcul varianta că Ianis Hagi urmează să-și ducă relația la alt nivel.

Ianis Hagi și partenera lui își duc relația la alt nivel

Mijlocașul lui Rangers a împlinit recent frumoasa vârstă de 24 de ani. De la petrecere nu au lipsit nici Gheorghe Hagi, iar cu această ocazie fostul component al Generației de Aur și-a cunoscut viitoarea noră.

Imaginile surprinse la ziua de naștere a lui Ianis sunt de-a dreptul spectaculoase.

”Nu puteam fi mai fericit de atât”

Ianis Hagi și-a sărbătorit ziua de naștere în Scoţia. Jucătorul de națională trage tare la antrenamentele lui Rangers ca să se întoarcă cât mai repede pe teren. Atât familia, cât și iubita sa au făcut deplasarea în Scoția pentru a-i fi alături în ziua în care a împlinit 24 de ani.

Au venit din România ca să fie alături de mine în această zi specială. Nu puteam fi mai fericit de atât.”, a spus Ianis Hagi, într-o declarație.

Cum a fost surprinsă iubita lui Ianis Hagi

Într-una din imagini, prietena lui Ianis Hagi, Elena Tănase, este surprinsă alături de fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi. Se pare că cei doi s-au simțit foarte bine pe percursul evenimentului.

De la eveniment nu a lipsit nici sora lui, Kira Hagi. Chiar și fiica lui Gică Popescu și-a făcut apariția la restaurantul la care și-a sărbătorit ”prințul” Ianis ziua de naștere. Ei par să se înțeleagă foarte bine.

Recent, ei au fost văzuți plimbându-se pe străzile din Londra. Tinerii au vizitat, printre altele, celebrul magazin Harrods.

S-au simțit foarte bine

Ianis Hagi a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care se vede cât de fericit a fost finanțatorul clubului Farul Constanța. Se pare, totuși, că tehnicianul o cunoaște pe Elena de mai bine de un an.

Presa centrală titrează că legenda fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, s-a întâlnit și anul trecut cu iubita fiului său. Fostul component al Generației de Aur ar fi fost de acord cu relația lui Ianis Hagi încă de la început.

”Partea aceasta o gestionez bine”

Ianis a vorbit pentru prima dată despre iubita sa pe data de 24 mai 2021, când a spus că stă bine cu dragostea, dar vrea să își țină departe viața privată de ochii curioșilor.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi.”, spunea fiul lui Gheorghe Hagi, în urmă cu un an.