Întâlnire de gradul zero între Dan Petrescu și arbitrul care i-a mâncat zilele: „E disperat. Nu îi vine să creadă că am marcat”

Olteanu Ștefan / 12.12.2021, 13:50

CFR Cluj va da piept cu CS Mioveni în această seară, în runda cu numărul 19 din Liga I, iar Dan Petrescu va avea o întâlnire de gradul zero cu arbitrul care i-a mâncat zilele în sezonul trecut. George Găman a fost delegat la centrul partidei dintre CFR Cluj și CS Mioveni.

George Găman, arbitrul care i-a mâncat zilele lui Dan Petrescu, o va arbitra pe CFR Cluj în această seară. Întâlnire de gradul zero

Dan Petrescu are un motiv în plus să aibă emoții la partida cu CS Mioveni din această seară, deoarece va avea o întâlnire de gradul zero cu arbitrul care l-a scos din minți în sezonul trecut.
George Găman (36 de ani) a fost delegat la centrul partidei care va avea loc în această seară la Cluj. Amintirile lui Dan Petrescu cu George Găman nu sunt tocmai fericite. În sezonul trecut, în timpul unui duel CFR Cluj – Gaz Metan 1-2, centralul i-a anulat un gol campioanei pe motiv de offside, deși tușierul validase reușita.
Decizia l-a scos din minți pe Dan Petrescu. La scurt timp după meci, tehnicianul l-a atacat dur pe central:

N-am mai văzut în istoria fotbalului așa ceva! Uite cum stă! E disperat că am dat gol, nu știe cum să îl anuleze. Eu n-am văzut în istoria fotbalului ca tușierul să dea gol, iar centralul să îl anuleze pentru offside.

Nu îi vine să creadă că am marcat, nu știa cum să ni-l anuleze. Dacă ăsta nu e gol, care dracului mai e gol pe planeta asta?! Faza asta a spus tot”, a spunea Dan Petrescu, în noiembrie 2020.

Dan Petrescu a cerut și 3 penalty-uri la acel meci

De asemenea, faza golului anulat nu a fost singura care l-a enervat pe Dan Petrescu. „Bursucul” a acuzat și neacordarea a trei lovituri de la 11 metri, dar și faptul că meciul a fost oprit prematur. În ultimele secunde ale partidei, CFR Cluj beneficia de o lovitură de la colțul terenului. Cu toate acestea, centralul Găman a fluierat finalul meciului la scorul de 1-2 în favoarea echipei oaspete:

Am avut și 3 penalty-uri, meci de meci avem. Am avut la Viitorul, cu Craiova. OK, nu dai penalty, dar nu ne anula golul!”, îi mai reproșa Dan Petrescu arbitrului.

Dan Petrescu are emoții înaintea înfruntării cu CS Mioveni

Înaintea înfruntării din această seară, Dan Petrescu a declarat:

La CFR Cluj nu este niciodată linişte. Trebuie să câştigi meciuri. Noi am câştigat în ultimul timp, dar vine alt meci şi trebuie să-l câştigi, asta e clar. Eu, din punct de vedere al antrenorului, ştiu acest lucru, am experienţă mare la acest club.

Aici numai rezultatele aduc linişte. Altfel, normal că nu e linişte.

La CFR Cluj nu este niciodată linişte. Trebuie să câştigi meciuri. Noi am câştigat în ultimul timp, dar vine alt meci şi trebuie să-l câştigi, asta e clar. Eu, din punct de vedere al antrenorului, ştiu acest lucru, am experienţă mare la acest club.

Aici numai rezultatele aduc linişte. Altfel, normal că nu e linişte”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare partidei CFR Cluj – CS Mioveni.