Întâlnire de taină între Anamaria Prodan și un bărbat divorțat și celebru! Cei doi s-au văzut în Dubai

Moldoveanu Camelia 13.08.2021, 08:49

Anamaria Prodan și-a dat întâlnire în Dubai cu un bărbat celebru în România. Cei doi au luat masa și s-au bucurat de fiecare moment. Care sunt planurile soției lui Laurențiu Reghecampf cu bărbatul divorțat.

Anamaria Prodan, întâlnire misterioasă în Dubai

De ceva vreme Anamaria Prodan se află în Dubai pentru a se ocupa de afacerile familiei sale. După cum se știe deja, sexy impresara obișnuiește să facă transferuri pe piața din această țară. O parte importantă a planurilor pe care le are în Emiratele Arabe Unite a fost chiar întâlnirea cu un bărbat divorțat. Cei doi au luat masa împreună și au discutat afaceri. Este vorba despre Walter Zenga, celebrul antrenor care a avut o relație timp de 15 ani cu Raluca Zenga. Soția lui Laurențiu Reghecampf îi caută echipă antrenorului italian în zona arabă.

Nou proiect în FOOTBALL cu legenda WALTER ZENGA ❤️🙏🙌”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram, la poza cu antrenorul italian.

Walter Zenga, cu gândul la Inter Milano

Walter, a vorbit în urmă cu puțin timp despre ultimele evenimente de la clubul său de suflet, Inter Milano. Fostul mare portar a analizat situația în care se află campioana Italiei după plecarea antrenorului Antonio Conte. Fostul selecționer al naționalei Italiei a ales să se despartă de clubul de pe Giuseppe Meazza după ce patronul chinez Steven Zhang l-a informat că Inter trebuie să reducă semnificativ cheltuielile.

Toată lumea ar dori să câștige dominând. Dar marea capacitate a unui antrenor este să înțeleagă ce material are la dispoziție și să îl facă să funcționeze la maxim. Gândiți-vă la Conte. Până la eliminarea din Liga Campionilor, Interul a jucat un fotbal care nu avea legătură cu interpreții săi, apoi a schimbat și Inter a câștigat.

Un profesionist este liber să ia deciziile pe care le consideră cele mai potrivite. Poate face două lucruri: să fugă de probleme sau să facă față problemelor. Nu am evitat niciodată problemele și mereu am avut de suferit. Dacă nu cobori din barcă atunci plătești consecințele.

Conte nu a făcut bine. Tocmai ai câștigat campionatul, toată lumea te iubește. Organizează o conferință de presă cu clubul, spuneți lucrurile așa cum sunt și continuați împreună. Credeți-mă că niciun fan al lui Inter nu ar fi spus nimic. Din contră, și-ar fi dublat admirația. Adevărul este că noi, la Inter, trebuie să suferim întotdeauna”, a spus Zenga pentru site-ul oficial al Interului.

În continuare, Walter Zenga a fost întrebat dacă a așteptat să fie contactat de oficialii Interului. El a dezvăluit că a avut o discuție cu Giuseppe Marotta, însă nu s-a pus problema ca el să fie instalat în funcția de antrenor al echipei sale de suflet.

Urmăriți Playsport.ro și pe