Întâlnirea de taină de la miezul nopții pentru Simona Halep. Codin Maticiuc a povestit tot cu lux de amănunte

Ștefănescu Dragoș 27.09.2022, 06:24
Întâlnirea de taină de la miezul nopții pentru Simona Halep. Codin Maticiuc a povestit tot cu lux de amănunte

Performanțele obținute de Simona Halep în tenis au făcut-o extrem de iubită și apreciată în țara noastră. Sportiva se bucură de o mare notorietate, acest lucru fiind dovedit cu fiecare ocazie. Codin Maticiuc a dezvăluit recent cum a decurs întâlnirea sa cu Simona în cadrul unui club din Mamaia.

Simona Halep și Codin Maticiuc, întâlnire într-un club din Mamaia. Actorul a fost copleșit de emoții

În ultimii ani Simona Halep a reușit performanțe uluitoare în tenisul mondial. Succesele înregistrate pe terenurile de tenis i-au adus o notorietate uriașă în țara noastră. Sportiva din Constanța este exrem de iubită și apreciată.

Actorul Codin Maticiuc este unul dintre marii admiratori ai Simonei. Acesta a povestit recent cum a decurs prima sa întâlnire cu sportiva. În timp ce se afla într-un club din Mamaia, Maticiuc a avut privilegiul de a putea schimba câteva cuvinte cu Simona. El nu a ratat ocazia de a-i spune personal cât de mult o apreciează.

Săru’mâna, sunt cel mai mare fan al tău. Ești singura femeie care m-a făcut sa simt ceva în ultimii doi ani. Sa plâng, să râd. Să transpir. Ești singura mea șansa să mai slăbesc. Să rămân doar pitic, nu și gras.”, a spus Codin Maticiuc.

Mai mult, Maticiuc a povestit că Simona s-a oferit să-i facă o poză cu un fan care dorea să imortalizeze momentul. Astfel, Codin s-a trezit în ipostaza de a fi el fotografiat de marea Simona Halep. Actorul a recunoscut că a fost foarte emoționat de acest moment.

Iată-mă cum făceam poză cu un necunoscut (lucru care cei care mi-au cerut vreodată știu că nu mă deranjează deloc) iar fotograful era nimeni altul decât numărul 1 mondial. Intrasem în podeaua aia de la Loft de rușine”, a mai spus Maticiuc.

Simona Halep revine în circuitul mondial în 2023

La scurt timp de la divorț, Simona Halep a decis să se opereze la nas pentru a scăpa de problemele de respirație care o macină de mult timp. Recuperarea după această intervenție chirurgicală va dura, astfel că prezența Simonei la ultimele turnee din acest an este imposibilă.

Constănțeanca a explicat că în acest moment nu își dorește decât să se recupereze total, iar abia apoi va reveni pe terenul de tenis, mai exact în 2023. Simona a ținut să sublinieze că anul acesta a fost unul extrem de agitat pentru ea și a anunțat că are în continuare planuri importante pentru finalul carierei, pe care va încerca să le îndeplinească în sezonul viitor.

Nu știu cât de mult va dura recuperarea, pentru moment nu mă gândesc la nimic altceva decât la recuperare. Ce este sigur este că nu voi mai fi aptă să concurez în acest an la niciun turneu. 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin cu de toate. Ne vedem pe teren, 2023! Simt că încă am multe de făcut pe terenul de tenis și am în continuare obiective”, a anunțat Simona Halep prin intermediul rețelelor de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe