Întâmplări fabuloase, cu Luțu, în Kazahstan: ”Fugea cu banii după mine. Ne spălam cu furtunul, pe teren”

Radu Bordei 14.01.2021, 12:12
Întâmplări fabuloase, cu Luțu, în Kazahstan: ”Fugea cu banii după mine. Ne spălam cu furtunul, pe teren”

Întâmplări fabuloase, cu Luțu, în Kazahstan. Fostul coleg al fostului fotbalist, Bogdan Vrăjitoarea, a dezvăluit la GSP, câteva întâmplări memorabile cu „Hagi-Luțu” în centrul acțiunii. Fostul fotbalist al Craiovei și-a amintit de vremea când, alături de prietenul său, în fosta țară sovietică.

Vrăjitoarea nu a fost deloc impresionat de ce a găsit acolo și a căutat să se întoarcă cât mai repede în țară. În schimb, Luțu, nu împărtășea aceeași opinie.

Întâmplări fabuloase, cu Luțu, în Kazahstan

Dușuri făcute cu furtunul, mâncare servită pe tavă la geam, acestea au fost o parte din condițiile întâlnite de Vrăjitoarea în spațiul ex-sovietic. Atacantul fusese convins de prietenul Luțu să meargă în acel campionat.

Pe atunci nu erau dezvoltați și m-am speriat de ce am găsit. Când am văzut unde am ajuns, i-am zis lui Luțu că eu nu mai stau. S-a speriat și a încercat să mă convingă să rămân. Alerga cu banii după mine , doar-doar să mai stau. Din punct de vedere financiar, lucrurile erau bune, nu mă plângeam. Dar nu conta doar acel aspect, așa că nu am stat, și-a amintit Vrăjitoarea.

Ionuț Luțu

Vrăjitoarea a memorat momentele când trebuia să se spele direct pe teren, cu furtunul, pentru că nu existau dușuri. Acesta a fost unul din motivele care l-au convins pe fotbalistul oltean să își facă bagajele. „L-am lăsat singur să se descurce cu totul” a spus Vrăjitoarea.

Luțu sacrifica berbeci înainte de meciurile importante

Vrăjitoarea nu a prins ritualurile speciale de dinaintea meciurilor importante. Luțu a povestit și el în trecut experiențele trăite în 2005-2006 dar și 2008, când a evoluat la Jetysu Taldykorgan și la Kairat. Fosta vedetă a Craiovei a fost șocat să vadă cum șefii echipei aduceau un berbec ce era sacrificat înainte de unele partide.

Nu am avut de ales și m-am dat și eu cu sânge, pe față și pe ghete, nu aveam de ales, a explicat Luțu. Totuși, situația financiară bună l-a convins să reziste.

Vrăjitoarea a plâns când a ajuns în Kazahstan

În 2008, Vrăjitoarea a fost cel care l-a rugat pe Luțu să pună o vorbă bună pentru a merge după el. Atacantul visa la un contract generos. Luțu l-a avertizat că situația este urâtă, dar Vrăjitoarea a insistat.

Când a ajuns, a izbucnit în plâns când a văzut ce e acolo. Vroia să pelce imediat înapoi. Alergau ăia cu o pungă cu 60.000 de euro după el, iar el nici nu voia să îi ia. M-am și supărat, i-am zis, ia banii sau îi iau eu, a rememorat și Luțu întâmplările incredibile.

Urmăriți Playsport.ro și pe