Înțelegere între Shakira și Gerard Pique. Cei doi au ajuns la un acord referitor la viitorul copiilor

Autor: Gheorghiu Dan / 05.08.2022, 17:51
Înțelegere între Shakira și Gerard Pique. Cei doi au ajuns la un acord referitor la viitorul copiilor

Se pare că Shakira și Gerard Pique au reușit în sfârșit să ajungă la un acord în ceea ce privește custodia celor doi copii ai lor. Milan, în vârstă de 9 ani, respectiv Sasha, 7 ani. Cântăreața și fotbalistul de la Barcelona au anunțat oficial să s-au despărțit la începutul lunii iunie. După o relație ce a durat 12 ani. Din acel moment, a început „bătălia” în instanță pentru împărțirea bunurilor deținute de acest cuplu, dar și pentru custodia copiilor.

Shakira a dorit să se mute, alături de Milan și Sasha, la Miami. În mod evident, Pique nu a acceptat această variantă, cu toate că a fost asigurat că va putea să își vadă copiii în orice moment va dori. Astfel, fundașul central în vârstă de 35 de ani a apelat la avocați în această speță.

Shakira și Gerard Pique au ajuns la un acord temporar în legătură cu custodia celor doi copii

Și se pare că acest lucru a dat deja roade. În ediția tipărită din data de 5 august a cotidianului spaniol Marca s-a scris că cei doi au ajuns în cele din urmă la un acord din acest punct de vedere. Conform sursei citate, fotbalistul spaniol va avea dreptul să petreacă două săptămâni în fiecare lună alături de cei doi copii ai săi. În restul timpului, ei vor sta alături de mama lor. Cel mai probabil, la reședința acesteia de la Miami.

Momentan, înțelegerea este valabilă doar pentru luna august. Avocații celor două părți caută însă o soluție pentru ca această variantă să devină definitivă în scurt timp.

Aranjamentul ar putea deveni definitiv în scurt timp

Recent, Milan și Sasha s-au întors la Barcelona după ce au fost în vacanță alături de mama lor, în Statele Unite ale Americii și Mexic. Ei îl vor urmări pe viu pe tatăl lor în acțiune în următoarea perioadă. Pique va juca alături de colegii săi de la Barcelona în Trofeul Joan Gamper, pe 7 august, dar și în prima etapă din La Liga, pe 13 august. Jurnaliștii de la Marca au mai prezentat o variantă posibilă, cea în care cei doi copii ai cuplului Shakira – Pique să rămână alături de tatăl lor la Barcelona, măcar până la finalul acestui an.

Depinde viitorul Barcelonei de decizia lui Gerard Pique?

Până la o decizie definitivă în această speță, Gerard Pique are pe umerii săi o presiune uriașă la FC Barcelona. Presa catalană a scris despre faptul că, dacă fundașul central nu va renunța la cea mai mare parte a salariului său pentru sezonul următor, atunci clubul de pe Camp Nou nu va putea să înregistreze transferurile făcute în această vară. Este vorba despre Franck Kessie, Andreas Christensen, Raphinha, Robert Lewandowski și Jules Kounde. În aceeași situație s-ar afla și căpitanul Sergio Busquets.

CITEȘTE ȘI Surpriză neplăcută pentru Pique. Cum l-au primit americanii după despărțirea de Shakira