Înțelegere secretă între Pique și Shakira. Ce decizie au luat cei doi la un an de la despărțire

Iosif Pintilie 16.04.2023, 13:40
Înțelegere secretă între Pique și Shakira. Ce decizie au luat cei doi la un an de la despărțire

După aproape un an de la șocantul divorț dintre Gerard Pique și Shakira, cei doi au ajuns la o înțelegere privind programul pe care îl au alături de cei doi copii, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani).

Acordul dintre Shakira și Pique

Cu excepția verii, Gerard Pique are dreptul să stea cu Milan și Sasha 10 zile pe lună. Pe lângă asta, el are prioritate în ceea ce privește trei sărbători: Crăciunul, Ziua Recunoștinței și Paștele.

În plus, pe perioada verii, situația se va schimba. Pique va avea dreptul de a petrece 70% din timp cu Milan și Sasha, iar Shakira doar 30%.

Acordul vine după ce Shakira a publicat în trecut un comunicat prin care roagă jurnaliștii să le acorde copiilor ei intimitate.

„Dragi prieteni, jurnalişti şi mass-media,

În această perioadă de schimbări în viaţa mea ca persoană publică, este de înţeles că există o curiozitate permanentă din partea presei pentru mine şi familia mea. Cu toate acestea, copiii mei, Milan şi Sasha, au trăit un an foarte greu, suferind un asediu neîncetat şi necruţător din partea unor paparazzi şi diverse mass-media din Barcelona.

Acum că încep o nouă etapă în viaţa lor, rog cu tărie mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate. Vă implor să vă abţineţi să-i urmăriţi până la ieşirea sau intrarea în şcoală, să-i aşteptaţi la uşa casei noastre sau să-i urmăriţi la activităţile lor extracurriculare şi recreative, aşa cum s-a întâmplat în fiecare zi la Barcelona, ​​pentru a obţine fotografii mai bune sau mai multe vizualizări.

Am încredere că jurnaliştii şi fotografii sunt sensibili la situaţia cu care se confruntă Milan şi Sasha şi se pot comporta în cel mai uman mod posibil cu ei, ţinând cont că este vorba despre sănătatea şi integritatea fizică şi emoţională a doi minori de 8 şi 10 ani, care doresc doar să poată ieşi şi să meargă la şcoală simţindu-se în siguranţă şi având liniştea sufletească de a nu fi persecutaţi sau supuşi controlului constant al aparatelor de fotografiat.

Solicit acest lucru nu ca artist, ci ca mamă care doreşte să protejeze şi să aibă grijă de bunăstarea psihică şi emoţională a copiilor săi pentru ca aceştia să poată trăi o viaţă sănătoasă şi fericită, aşa cum merită fiecare copil”, a scris Shakira, pe rețelele sociale.

Povestea de dragoste dintre Shakira și Pique

Shakira și Pique s-au cunoscut în 2010, când filmau un material de promovare al Cupei Mondiale din Africa de Sud. Ea era artista ce cântă melodia oficială a turneului, „Waka Waka”, iar el era titular în echipa ce avea să câștige turneul.

După 12 ani de relație, cei doi au divorțat din cauza infidelității fundașului iberic, care în prezent are o relație cu Clara Chia Marti, de doar 23 de ani.

La scurt timp după divorțul de Shakira, Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal în mijlocul sezonului.

Urmăriți Playsport.ro și pe