Înțepătura lui Victor Pițurcă la adresa lui Gigi Becali nu s-a lăsat așteptată: „A plătit cam mult pentru ei”

Bordei Radu 30.08.2022, 09:44
Înțepătura lui Victor Pițurcă la adresa lui Gigi Becali nu s-a lăsat așteptată: „A plătit cam mult pentru ei”

Victor Pițurcă toarnă apă rece peste bucuria celor de la FCSB, după transferul lui Andrea Compagno de la FCU Craiova. Gigi Becali îi va plăti 1,5 milioane de euro lui Adrian Mititelu, iar fostul selecționer nu este impresionat de această tranzacție.

Victor Pițurcă, o nouă „aroganță” către Gigi Becali. „Nu știu dacă este jucătorul de care aveau nevoie”

Suporterii și conducătorii FCSB-ului și-au frecat mâinile de bucurie după ce s-a confirmat transferul fostului gogheter de la FCU Craiova. Atacantul de 1,95 este așteptat să rezolve problemele din ofensiva vicecampioanei României. Cu toate acestea, un fost antrenor al FCSB-ului, consideră că Gigi Becali s-a grăbit și a plătit mai mult decât făcea jucătorul.

Nu vreau să îl supăr pe Gigi Becali, dar cred că a plătit foarte mulți bani, pe doi jucători. Mă refer la Compagno și la Miculescu, am văzut ce sume s-au vehiculat. Dacă a plătit atât, este mult pentru acești fotabliști. Compagno nu știu dacă este ce le trebuia, vom vedea, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Andrea Compagno, primele cuvinte în tricoul FCSB-ului

Fotbalistul adus de la FCU Craiova a ținut să sublinieze că este încântat de acest pas pe care l-a făcut în carieră. De asemenea, el i-a îndemnat pe suporterii vicecampioanei României să vină în număr mare la stadion pentru a-l putea vedea în acțiune.

Salut! Sunt foarte fericit că am ajuns aici. Abia aștept să joc cât mai curând. Veniți la stadion, vă aștept. Forța roș-albaștrii!”, a spus Andrea Compagno pentru FCSB TV.

Mega-afacere reușită de Adrian Mititelu

Andrea Compagno reprezintă o super-afacere pentru Adrian Mititelu. După ce l-a adus gratis în urmă cu doi ani, patronul lui FCU Craiova l-a cedat în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro, plus un procent de 10% dintr-un eventual viitor transfer. Informația a fost furnizată chiar de clubul din Bănie prin intermediul unui comunicat de presă.

Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că Andrea Compagno a fost cedat la formația FCSB pentru €1.5M + 10% dintr-un viitor transfer.

În vârstă de 26 ani, “El Matador” a fost o piesă esențială a echipei în ultimele sezoane. Este unul dintre cei care au contribuit la promovarea Științei în prima ligă din România.

Andrea și-a început cariera în Italia, unde a jucat pentru: Catania, Due Torri, Pinerelo, Torino U19, Borgosesia și Norense.

Între 2018 și 2020, înainte de transferul la Craiova, Compagno a jucat în San Marino, la Tre Fiori FC, unde a avut o medie de aproape un gol pe meci: 37 de reușite în 41 de apariții.

Clubul îi mulțumește lui Andrea pentru ce a realizat în tricoul alb-albastru și îi dorește mult noroc în cariera sa de fotbalist”, a transmis FCU Craiova pe site-ul oficial.