Inter dorește să scape de Ionuț Radu cu orice preț! A fost propus unei alte formații din Serie A

Bordei Radu / 03.05.2021, 11:44
Inter dorește să scape de Ionuț Radu cu orice preț! A fost propus unei alte formații din Serie A

Inter dorește să scape de Ionuț Radu cu orice preț! Portarul român nu se poate bucura prea tare pentru titlul cucerit cu Inter. Goalkeeperul nu a jucat niciun minut în acest sezon, nici măcar în Cupa Italiei. Antonio Conte este un antrenor conservator și a mers doar pe mâna titularului Handanovic.

De aceea nu este o surpriză că viitorul fotbalistului nu va fi la Milano. Interul caută să îl folosească pe Ionuț Radu, pentru a obține fotbaliștii pe care îi dorește la vară.

Inter dorește să scape de Ionuț Radu cu orice preț! A fost propus unei alte formații din Serie A

Pentru Conte, primul mare obiectiv la Inter a fost atins. Echipa din Milano a întrerupt supremația de 9 ani a celor de la Juventus și a luat titlul în Serie A. Acum urmează un parcurs mai important în Liga Campionilor. De aceea antrenorul a început să lucreze la lista de transferuri pentru la vară. Interul nu poate cheltui mulți bani, iar prioritatea va fi păstrarea vedetelor Lukaku sau Lautaro Martinez.

Rodrigo de Paul este principala țintă a celor de la Inter

Cu toate acestea Conte a stabilit prioritățile și când vine vorba de sosiri. Presa din Italia știe că Rodrigo de Paul este favoritul antrenorului italian. Mijlocașul argentinian este tipul de fotbalist perfect pentru Conte. Este un mijlocaș care muncește mult, acoperă toată zona, dar este și foarte tehnic. De multe ori Interul s-a bazat doar pe Lukaku sau Lautaro sa inventeze o fază. Foarte puține goluri au venit din linia de mijloc, iar De Paul asta ar aduce: creativitate dar și goluri

Argentinianul ar putea fi acompaniat de colegul de la Udinese, Juan Musso. Acesta este alt nume pe lista lui Conte. Iar Ionuț Radu ar putea fi folosit ca monedă de schimb.

Portarul român este cotat la 10 milioane de euro

Pentru că nu ar dispune de 50 de milioane de euro, cam cât ar valora cei doi fotbaliști, Interul încearcă să trimită jucători la schimb. Ionuț Radu ar fi una din variante. Portarul român nu ar spune nu acestui transfer. La Udiense ar avea mult mai mmulte șanse de a juca și ar rămâne și în Serie A. Cum românul este cotat la 10 milioane de euro, Interul ar face economie cu o sumă importantă de plată.

Interul l-ar pune pe lista și pe atacantul Andrea Pinamonti, un alt fortbalist cu care i-ar putea tenta pe cei de la Udinese. Un lucru este clar, Ionuț Radu nu va mai continua la Milano.