Interviu eveniment cu Mircea Lucescu, la PlaySport LIVE. „Il Luce” vorbește despre situația de la Dinamo Kiev, despre viitorul selecționer și despre episoadele petrecute la Donetsk

Olteanu Ștefan / 21.12.2021, 18:00

PlaySport LIVE vă oferă în acest final de an un interviu eveniment cu Mircea Lucescu, marți seară, de la ora 18:00. „Il Luce” va dezvălui care este situația sa de la Dinamo Kiev și cum vede lupta la titlu cu Șahtior din acest sezon, cele două echipe fiind despărțite de doar două puncte în fruntea clasamentului. De asemenea, antrenorul va vorbi și despre viitorul selecționer al naționalei României și va readuce în prim-plan câteva episoade tari petrecute în perioada în care a fost antrenor la formația din Donetsk.

Mircea Lucescu dă cărțile pe față! Interviu eveniment, la PlaySport LIVE

Ediția de marți a emisiunii PlaySport LIVE va fi cu totul specială și le va oferi urmăritorilor noștri șansa de a vedea un interviu eveniment cu Mircea Lucescu.

„Il Luce” este cel mai titrat antrenor român, cu 35 de trofee oficiale cucerite, dar și unul dintre cei mai titrați tehnicieni din fotbalul mondial. De asemenea, actualul antrenor al ucrainenilor de la Dinamo Kiev a bifat în acest sezon și o nouă bornă impresionantă. Mircea Lucescu este primul și singurul antrenor principal, în vârstă de peste 76 de ani, care a stat pe banca tehnică la un meci din Champions League.

În interviul acordat pentru PlaySport LIVE, Mircea Lucescu va răspunde celor mai așteptate întrebări ale momentului. „Il Luce” va dezvălui care este situația sa de la Dinamo Kiev, va aborda subiectul echipei naționale a României, unde urmează să fie numit un nou selecționer și, de asemenea, va readuce la viață câteva episoade tari din perioada în care a fost antrenor la Șahtior Donetsk.

Dinamo Kiev și Șahtior Donetsk duc o luptă aprigă în acest sezon și sunt despărțite de doar două puncte în fruntea clasamentului din Ucraina. Șahtior este lider în acest moment, cu 47 de puncte, în timp ce Dinamo Kiev este pe 2, cu 45 de puncte.

  • 22 de trofee a cucerit Șahtior Donețk cu Mirea Lucescu pe banca tehnică, în perioada 2004-2016: 8 titluri de campioană, 6 Cupe și 7 Supercupe ale Ucrainei, plus Cupa UEFA.
  • 3 trofee a cucerit Mircea Lucescu alături de Dinamo Kiev, la primul sezon de la revenirea în Ucraina: titlul de campion, Supercupa și Cupa.
  • 35 de trofee au câștigat Mircea Lucescu, în total, în carieră.

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00!!!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.