EXPLOZIV. Rănită, Anamaria Prodan admite că Laurențiu Reghecampf ar putea avea o amantă: ”Mă rog la Dumnezeu în fiecare seară să-și revină. Nu vreau să divorțez”

Claudia Balan 17.07.2021, 10:24
EXPLOZIV. Rănită, Anamaria Prodan admite că Laurențiu Reghecampf ar putea avea o amantă: ”Mă rog la Dumnezeu în fiecare seară să-și revină. Nu vreau să divorțez”

După câteva luni în care s-a tot vorbit despre o ruptură între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, impresara a decis să dea cărțile pe față. Pozele cu soțul său și altă femeie în Delta Dunării par că au adus-o pe fiica regretatei Ionela Prodan la capătul puterilor. Ana Maria Prodan ne-a acordat un interviu sincer, cu o puternică încărcătură emoțională, în care nu a mai încercat să ascundă ceea ce este, deja, evident. A încercat să îi mai ia mai apărarea soțului ei și ne-a vorbit deschis, franc, despre situația în care se află acum, despre infidelitățile antrenorului, dar și despre un posibil divorț.

Ana, au trecut două săptămâni de când soțul tău a fost fotografiat în Deltă cu o altă femeie. Ce faci, cum ești?

Sunt bine, am fost și voi rămâne o femeie puternică.

Nu sunt obișnuită cu o Ana atât de liniștită, eu o cunosc pe cea războinică..

Ne cunoaștem de 14 ani, mă știi altfel decât mă percepe toată lumea. Am rămas aceeasi femeie războinică, însă anumite situații trebuiesc rezolvate cu calm. Mi-am crescut copiii după anumite principii, am vrut ca ei să se dezvolte într-un mediu sănătos, fericit. Și eu și Reghe am luptat pentru asta. Cum ar fi ca eu să încep să îmi denigrez soțul, să-l fac în toate felurile, să îl înjur? Nu, nu pot, asta nu am sa fac niciodată. Ce e în sufletul meu rămâne în sufletul meu.

Copiii tăi sunt mari, citesc pe internet, văd că tatăl lor a fost în Delta Dunării cu o altă femeie. Nu este ceva ce poți ascunde, nu-i poți închide într-o bulă…

Copiii cei mari sunt plecați din țară și le spun mereu să nu citească ceea ce apare, să își vadă de tinerețea lor, de adolescență. Bebeto este încă mic, stă mereu la mine în brațe. I-am arătat că pe pozele din Deltă nu se vede figura tatălui său, a femeilor cu care a fost. El știe că tatăl lui a fost la grătar

Știu că ai văzut pozele neblurate. Chiar și în aceste condiții, tu în continuare negi că soțul tău a fost în Deltă cu alte femeie?

Cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să-mi apăr soțul și am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult.

Ana, senzația noastră este că familia pe care a admirat-o o țară întreagă este acum o iluzie. Familia perfectă despre care tu vorbești nu pare să mai existe. Spusele tale nu se potrivesc deloc cu faptele soțului tău. De mult timp se aud zvonuri că relația voastră este de fațadă..

Pot să merg să jur pe orice icoană, la orice biserică, că eu și Reghecampf am avut o relație absolut normală, o căsnicie frumoasă în care ne-am sprijinit, ne-am crescut unul pe altul și ne-am iubit mult. Numai că fiind înconjurați de atâta ură, invidie, ispite și multe anturaje proaste, se poate întâmpla ca soțul meu, câteodată, să aibă o percepție greșită asupra lucreurilor. Știu despre aceste zvonuri, știu că și Gigi Becali a spus aceste lucruri peste tot. Eu acum vorbesc în numele meu, numai al meu, cum am văzut și am simțit lucrurile. Eu nu sunt nici prostituată, nici swingeriță, nu caut să agăț bărbați cu bani. Eu am predat copiilor mei o conduită de viață sănătoasă, pe care nu aș putea niciodată să o încalc. Dacă soțul meu privește, să zicem, altfel lucrurile, atunci cred că ar trebui să îl întrebi pe el cum stau din punctul lui de vedere.

Laurențiu Reghecampf nu a fost foarte deschis la dialogul cu presa, toate discuțiile s-au purtat prin tine. Tu i-ai manageriat cariera pas cu pas…

Este adevărat că noi am construit și ne-am consultat asupra fiecărui interviu și fiecărui pas pe care l-a făcut. Poate că alt bărbat ar fi fost deranjat că soția îi construiește cariera. Dar soțul meu mi-a mulțumit în fiecare zi pentru asta. Știu că toți oamenii din fotbal au fost deranjați de faptul că eu l-aș învăța ce să spună și ce să facă. Numai că, ceea ce nu știu ei, e că mereu am găsim împreună cele mai bune modalități pentru a avea succes. Poate că acum a venit momentul să mai răspundă și el, nu numai eu. Să purtați acest dialog direct cu el. În toți acești ani în care am dus atâtea bătălii, atâtea războiaie pe toate fronturile, de scandaluri, am ieșit numai eu în față. Totul ca să-mi apăr soțul și căsnicia.

Senzația a fost mereu aceea că ai dus toate aceste războaie de una singură. Singură împotriva tuturor. Tu aperi pe toată lumea. Pe Laurențiu Reghecampf, pe toată lumea. Cine te apără pe tine?

Eu mă apăr singură. Eu am putere să lupt și pentru ei, mulțumesc lui Dumnezeu. o să mă lupt mereu pentru oamenii pe care îi iubesc(n.r: oftează)

Mai ai putere?

Mă rog la Dumnezeu în fiecare seară să-mi dea putere. Mă gândesc mereu că sunt norocoasă pentru faptul că am o asemenea voință. Ai văzut vreodată un om cu adevărat puternic care cere ajutor, își arată slăbiciunile sau se întoarce din calea pe care a pornit spre atingerea succesului? Eu Nu. Iar dacă exista astfel de persoane, înseamnă că nu sunt suficient de puternice precum ar trebui. Eu sunt un om foarte puternic, si oricâte probleme si greutăți as avea, încerc să afișez mereu un zâmbet cuceritor. Dar asta nu înseamnă că și în suflet sunt fericită. (n.r: am simțit că vocea începe să îi tremure și că nu mai poate vorbi din cauza lacrimilor. Îmi spune că trebuie să închidă, să revin în cinci minute).

Recent, presupusa amantă a soțului tău a postat o poză cu o nouă bijuterie, o verighetă Cartier. Tu ai aceeași verighetă, exact același model. Nu ți sfidător, umilitor acest lucru? Nu este o coincidență prea mare?

Nu știu ce vreți să vă răspund la această întrebare. Eu nu cred în coincidențe și nu știu cine este această fată. De ce nu o întrebați pe ea? Eu vreau să întreb atât. Cine sunt eu în această în această societate? Sunt unul dintre cei mai mari luptători, o femeie cu o dârzenie și o mândrie ieșită din comun. Un om cu o dragoste pentru soț cum puțini bărbați trăiesc. Eu cred că atunci când presa aduce în lumina reflectoarelor o astfel de femeie, eu, Anamaria Prodan, trebuie să ignor. Cine este Florentina Raiciu? Sau Corina Gură de aur ca să vorbesc eu despre ele?

Sunt femeile despre care s-a spus că au avut o relație cu soțul tău. Iar la câte cunoștințe ai tu, mă îndoiesc că nu cunoști realitatea..

Da, tu ai dreptate. Eu știu tot și nu îmi rămâne decât să trag singură  niște concluzii. Că toate aceste femei care apar pe lângă numele lui Reghe nu vor decât faimă. Că na, nu vorbești că te plimbi la brațul oricărui bărbat, nu e nea Gigel Geamantan, este Laurențiu Reghecampf.

Ana, eviți să îmi răspunzi la întrebare. Femeia cu care soțul tău a fost în Deltă are verighetă exact la fel ca a ta. În plus, încearcă să te imite din toate punctele de vedere.

Păi ce mai pot spune? (n.r: râde) Probabil că această femeie își dorește încă de când era mică să se apropie la măcar un milimetru din tot ceea ce înseamnă Anamaria Prodan. Poate că este fanul meu. Și atunci vin și te întreb. Crezi că ar trebui să mă deranjez și să întorc privirea către așa ceva?

Dar crezi că e corect ca tu să suporți așa ceva?

Nu, categoric nu. Dar ce pot face? La un moment dat, văzând că tot apar și apar diverse femei, l-am întrebat pe Laurențiu dacă are ceva cu vreuna.  De fiecare dată se uită în ochii mei și spune că nu le cunoaște. Sau, râzând, mi-a spus că “nici măcar nu îmi mai aduc aminte, cine sunt astea pentru noi?”.

Iar tu găsești puterea de a-l crede pe soțul tău, deși ai văzut pozele neblurate cu el din Deltă?

Prefer să ignor pentru că mintea și sufletul meu își doresc cu ardoare să rămână cu imaginea acelui Laurențiu care mă iubea dumnezeiește, care mă divinizează și acum. Știu, vei avea o altă părere, dar asta simt și cred eu. Că soțul meu este incapabil să își trădeze familia în adevăratul sens al cuvântului. Nu văd de ce un bărbat care și-a crescut copiii în spiritul tradiționalist al familiei ar distruge acum totul în jurul lui pentru o femeie. Și nu orice femeie, ci una pe care o știe tot orașul. Am întrebat și eu prietenii cine sunt domnișoarele cu pricinași mi-au spus, râzând, că le cunoaște toată lumea. De ce și-ar face de râs copiii, soția, de ce s-ar compromite în fața unei țări întregi, pentru așa ceva?

Oricâte aș afla, oricâte mi s-ar spune, nu pot să cred.. Mă hrănesc cu toate amintirile frumoase, cu toate planurile noastre, cu tot ceea ce am construit în toți acești ani. Asta înseamnă el pentru mine. Poate pare greu de înțeles, sunt conștientă. Aceste rânduri vor putea fi înțelese doar de oamenii care au trăit în viața asta o poveste de dragoste imensă, înălțătoare, ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte.Povestea noastră de iubire este ceva mult mai presus de Raiciu, de “Gură de aur” și care mai sunt.

Și dacă va veni ziua în care pur și simplu nu vei mai putea ignora realitatea?

Doamne ferește, atunci am să închid ochii și cu ei închiși am să spun că nu există așa ceva. Că el nu este soțul meu. Că cel care m-a trădat nu este Laurențiu al meu.

Nu ți se pare că te minți singură de dragul anilor frumoși petrecuți împreună, a tot ceea ce ați construit?

La mine nu se pune problema așa. Că nu divorțez de dragul anilor sau din cauza averii. Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare și că tot ceea ce se se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut…Numai că pe mine nu mă doboară nimic.

Ana, nu poti face cocă fără făină, fără apă, fără drojdie…

Corect, dar nu mă abat de la principiile mele.

Tu ai auzit de-a lungul timpului de diverse relații ale soțului tău și nu ai vrut să crezi? Sau nu ai auzit niciodată?

Am auzit, bineînțeles, am și eu urechi. Dar experiența de viață și dragostea pentru soțul meu m-au învățat că atunci când vine furtuna de nisip, trebuie să închid ochii ca nu cumva să-mi intre nisip în ochi. Furtuna trece, nisipul se așează și uite așa nimic nu mă afectează.

Atât noi, cât și colegii de la alte publicații, am primit o mulțime de informații în ultima perioadă. Una dintre ele este aceea că soțul tău ar fi cumpărat un apartament în Pipera, în cartierul New Point, acolo unde ar locui femeia respectivă. Un altul în Băneasa pentru sora ei…

Dacă nu văd eu cu ochii mei, nu am cum să cred vreodată așa ceva.

Dar dacă ai avea acele dovezi, l-ai putea ierta?

Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu și copiii. Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a îndemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru. V-am mai spus: închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi. Numai un om pe care Dumnezeu îl iubesc mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră.

Este copleșitor tot ceea ce îmi spui…

Știi, poate că s-a înțeles greșit felul în care gandesc eu. Atitudinea mea a fost înțeleasă ca o modalitate de a-l șantaja sentimental pe Laurențiu, poate că atitudinea mea dă de înțeles că mi-am pierdut demnitatea, însă lucrurile sunt total diferite. Eu, în aceste momente, sunt mai puternică decât am fost vreodată. Pentru că atunci când ești suficient de puternic încât să ai capacitatea să ierți, atunci ești unic, greu de găsit și de egalat. Eu cred că foarte multe lucruri se îndreaptă acum către Laurențiu ca niște săgeți care i se înfig în inimă. Probabil că acum va înțelege cât de greu mi-a fost de-a lungul anilor să mă împart între meseria de mamă, manager, femeie de afaceri, soție și persoană publică. Întotdeauna a trebuit să încerc să fiu perfectă în fiecare dintre aceste ipostaze. Dacă vreodată am greșit sau nu mi-a ieșit, el a fost primul căruia m-am destăinuit.

Nu mai neagă infidelitatea soțului

Îi iei în continuare apărarea, deși la câteva ore după ce tu declarai că el este cel mai fidel bărbat, Laurențiu pleca în Deltă cu altă femeie!

Îi iau apărarea pentru că eu știu ce fel de om este soțul meu și cred că orice om poate greși, dar orice bărbat trebuie să aibă coloană vertebrală,  demnitate. Orice bărbat poate pleca de acasă din curiozitate, din frustrare, din neputință, din neîncredere în propria persoană. Toate adunate te fac să iei decizii greșite, să reacționezi nepotrivit pe moment. Dar cred cu tărie că te mai și trezești la un moment dat, iar când te trezești, îți dai seama că ai făcut ceva cumplit și îți ceri iertare. Iar eu cred că dacă a făcut tot ceea ce aud că a făcut, atunci, cu siguranță va veni, va recunoaște că a greșit, își va ține familia în brațe și o va face și mai puternică decât până acum.

Tu te auzi ce spui?

Da, sigur. Și sunt conștientă de faptul că pot fi de neînțeles. Dar pentru mine, realitatea este aceasta. Pentru că eu și soțul meu am educat acești copii altfel. Noi ne-am creat propriul univers și tocmai de aceea nicio gură de aur, nicio Raiciu, nicio altă femeie, nu vor putea să ne înlocuiască pe noi în inima lui Laurențiu. Apropo, de ce i se spune gură de aur? Pentru că vorbește frumos? Raiciu are vreo poreclă?

Nu știu Ana, probabil că pentru viața socială, că doar s-au scris atâtea…

Bun. Dacă această gură de aur se pricepe mai bine la anumite lucruri decât o nevastă sau decât Anamaria Prodan, atunci trebuie premiată. Mă întrebai mai devreme de verighetă.  Păi o femeie inteligentă copiază originalul atât de ostentativ? Trebuie să fii și creativ, ca să nu rămâi mereu copia ieftină. Eu nu aș face niciodată așa ceva, dar eu sunt Anamaria Prodan și e greu să fii ca mine. Sunt lucruri pe care femeia asta să zicem că le-ar putea face și ar câștiga un pas de teren. Dar cât ține? Oare cât ține o gură caldă de aur, de platină, de argint, de canal? Probabil…15 minute deeee conversație? (n.r. Ana râde)

Cam cât două apartamente în nordul Capitalei, se aude…

Îmi doresc tare mult să existe dovezi în acest sens. Am mai rugat și alți prieteni care mi-au spus asta sa mă ajute cu dovezi. În momentul în care voi avea așa ceva, promit că voi veni în fața voastră și voi spune că eu, Anamaria Prodan, am trăit în minciună timp de 16 ani, eu Anamaria Prodan nu am avut suficient de inteligență încât să-mi dau seama că Reghe nu este ceea ce noi divinizăm.

Fiind vorba despre lucruri care mă fac să sufăr foarte tare, lucru pe care soțul meu îl știe, recunosc că ar fi o lovitură cruntă să mă conving eu că așa e. Ar fi o lipsă de respect față de munca mea de 16 ani fără vacanță, fără somn. Totul ca acești doi copii, Ana și Reghe să crească împreună și să facă performanță. Cu siguranță nu aș merita o asemenea batjocură.
Mulți ar putea citi și ar putea spune că da, asta este șantaj emoțional ce spun eu aici, dar este doar realitate. Un om integru nu poate face așa ceva oamenilor care îl iubesc, oamenilor care au luptat pe viață și pe moarte pentru el. Sunt limite peste care chiar nu trebuie să treci, pentru că te vede Dumnezeu, pe care conștiinta ta de om, de cap de familie, nu trebuie să te lase să le treci.

Încă mai crezi în căsnicia ta?

Da. Spuneai mai devreme că fericirea familiei mele pare o iluzie. Poate ca da, dar tot o familie suntem. Și  așa vom rămâne. Da, recunosc, nu vreau să accept anume lucruri, mi-am pus un scut pentru că oricât de puternică sunt, prin scut trec săgeți și îmi ating sufletul. Oricât m-aș ruga noaptea, chiar am și eu o limită. Eu și copiii mei ne rugăm în fiecare seară.

Vă rugați la Dumnezeu pentru ceva anume?

Da, să treacă perioada asta. Pentru că noi nu am visat vreodată să ajungem într-o asemenea situație, iar în planurile mele cu Reghe de când eram copii, chiar nu era loc de așa ceva. (n.r: îi tremură vocea, se abține să plângă). Familia asta nu a fost despărțită, nu a fost niciodată batjocorită și nu a fost atât de blamată ca acum. Asta îi cer lui Dumnezeu, să oprească această batjocură.

Ana, tu știi unde este soțul tău? Voi mai comunicați?

Eu știu că el este în Arabia Saudită, are discuții despre un contract, normal că noi comunicăm.

Într-un astfel de moment ar trebui să fiți împreună, să găsiți o modalitate de a vă salva căsnicia. De ce sunteti unul într-o parte, altul în altă parte?

El a trebuit să meargă în Arabia Saudită, pentru a-și negocia contractul, eu a trebuit să mă ocup de alte afaceri. Pe deasupra, fiul nostru are turneu de fotbal și nu are cum să rămână singur. Eu nu cred că fericirea noastră a constat în faptul că am stat sau nu clipă de clipă împreună.

Unele voci susțin că soțul tău este determinat să meargă pe un drum diferit de al tau. Dar fără să divorțeze..

În acest moment, eu și Laurentiu avem probleme pe care le discutăm. Se mai întâmplă. Tu crezi că eu aș putea crede că soțul meu ar spune ăsta?

Anamaria Prodan nu ar putea să stea niciodată într-o astfel de relație, în care fiecare să facă ce vrea. Eu sunt conștientă de cine sunt, de cum arăt, de ce reprezint. Sunt conștientă că dacă aș ridicat mâna, aș putea avea orice bărbat îmi doresc. Cel mai frumos, cel mai deștept, cel mai bogat. Și atunci de ce să suport asemenea umilință?

Dacă soțul meu crede, simte și a spus asta, atunci ar fi o lovitură pentru mine. De ce ar spune asta un bărbat care este atât de iubit, un bărbat pe care sărim toți când ajunge acasă îi îi spunem că este soarele nostru. Când ridici ochii și spui:”aș face o băiță”, iar noi toți sărim să își umplem cada cu apă și trandafiri. Un bărbat care îmi spune:”tati, poți să-mi faci masaj la tălpițe o oră?”, iar eu fac. De ce bărbatul ăsta ar vrea să plece de lângă mine și de lîngă copii?

Ana, tu ai auzit de-a lungul anilor informația conform căreia soțul tău i-ar fi deschis un salon de înfrumusețare Florentinei Raiciu? Și i-ar fi cumpărat o mașină? Da sau nu?

Da, am auzit, dar nu cred.

Dar de cele două apartamente pe care i le-ar fi cumpărat lui Bilcon ai auzit? Dar nu din mass media, ci de la cunoștinte.

Da, sigur că am auzit. Toată lumea vorbește, este subiectul zilei în oraș. Dar nu pot să cred asta, nu pot, efectiv, nu cred. Bag mâna în foc pentru el. Trebuie să veniti la mine cu actul de proprietate și cu transferul bancar făcut din contul soțului meu ca să vă cred.

Adică toată lumea minte? Toată lumea are ceva cu tine sau cu Laurențiu?

Eu nu spun nimic. Sunt multe voci care spun aceleași lucruri. Aud și cred că aceste zvonuri pornesc de la aceste fete, care din dorința de a se da mari, povestesc peste tot ce le-a luat unul sau altul. Pai fată, mie mi-a luat ăla mașina nu știu care. Și astea zic și ele: pai fată, mie mi-a deschis Reghe nu știu ce afacere. Ca să pară mai importante în lumea lor, mai talentate. Se bat în mocangeli. Când adevărul este că nu au o friptură în stomac și un pat pe care să pună capul. Discuții de baragladine.

A verificat extrasele de cont

Te-ai interesat vreodată de aceste lucruri? De salonul lui Raiciu, de apartamentele lui Bilcon? Este adevărat că ai păruit-o pe Raiciu?

Tu crezi că eu ma duc acum după toate amețitele să mă iau cu ele la trânte? Dar mi-a luat Dumnezeu mințile? Nu, sigur că nu. În schimb, am întrebat mulți prieteni cine este fata asta. Am intrat o dată chiar cu Laurențiu pe net și am văzut o poză cu o fată foarte grasă. Nu că asta ar fi o problemă, pentru că a avut și momente în care a arătat și bine. Am înțeles că salonul ei era o maghernită, unul mic, în care a investit maximum 10.000 euro, care s-a închis pentru că Florentina nu a mai avut cu ce să plătească. Și atunci te întreb pe tine. Dacă Reghe plătea, cum ea nu a mai avut 500 de euro să plătească salariații?

L-a închis la câteva luni după ce s-a zvonit că este din nou…singură!

Ascultă-mă, dacă cineva vine și îmi arată un transfer bancar, orice, către Florentina Raiciu, am să cred. Eu cred că toată această mizerie a pornit de la Gigi Becali. Cum să dea Reghe aleia atâția bani? De unde? Salariul lui la Steaua nu a fost întotdeauna de 15.000, ci de vreo 7000 de euro. 6000 sau 7000 euro.

Haide să nu-l considerăm pe Reghe sărac, totuși!

Păi nu, dar aveam conturile la comun, banii la comun. Aș fi văzut și eu, mă gândesc, nu? Orice antrenor poate să ascundă de nevastă o primă, vreun bonus de la vreun sponsor, pentru că acestea nu sunt trecute în contract de cele mai multe ori. Dar nu zeci de mii de euro.

Dar tu ai verificat vreodată conturile ca să fii sigură?

Nu, niciodată nu l-am verificat, Doamne fereste, cum să fac așa ceva. Nici eu pe el, nici el pe mine. Munceam și aveam, trăiam la nivelul la care meritam. Nu stăteam să ne numărăm cheltuielile unul altuia.

Dar acum te-ai apucat să verifici?

Da, din curiozitate. Dar haide să îți spun ceva. Indiferent că ești bogat sau sărac, acei 20.000 de euro sunt la fel de valoroși, ei se văd. Fiecare trăiește la nivelul banilor pe care îi are. Eu zic că vedeam dacă era ceva de genul. Iar pe vremea lui Raiciu, adică în vremea FCSB, nici nu avea zeci de mii. Iar pe atunci,cadourile pentru duduile din oras erau, din ce vorbeau jucătorii, de 100 de euro.

Crezi că Reghe trece prin criza bărbatului ajuns la 40 de ani?

Da, dar cred că țoți trec.

Da, dar nu despre toți se spune că ar cumpăra apartamente.

Păi el e mai șmecher, că de aia e bărbatul meu (n.r. râde). Dacă este adevărat că le-a cumpărat, imediat vor fi trecute pe numele meu. Și voi face o petrecere și am să mulțumesc tuturor, celor care m-au atenționat, inclusiv vouă, presei, că mi-ați deschis ochii și am mai adăugat la avere încă două proprietăți. Sună bine?

Se spune că faima și banii te pot face să îți pierzi mințile. Se poate vorbi de așa ceva în situația de față?

Înțeleg unde bați. Eu l am ajutat pe Laur să se ridice peste eticheta de om simplu. I-am spus să nu se obișnuiască ușor cu prea mult confort, pentru că mi-am dorit lângă mine un bărbat puternic. De când am pornit la drum mână în mână l-am rugat să nu confunde conceptul de bani și succes. Să rămână cu picioarele pe pământ și să-și asume faptul că această faimă are prețul ei. Trebuie să fii impecabil.

Eu am făcut de multe ori un pas înapoi și l-am rugat pe soțul meu să iasă el în față, să se evidențieze, să nu rămână în umbră. M-am certat de câteva ori cu Laur pentru ca el să nu mai accepte sfaturi sau aprobări din partea nimănui. Pentru că este capabil și nu are nevoie. Oriunde ar merge, el să se simtă bine în pielea lui. Am vrut mereu ca familia mea să aibă scopuri mărețe și să nu-și piardă timpul pentru a-și plânge eșecul, ci să meargă mai departe cu fruntea sus orice s-ar întâmpla.

Nu i-ar acorda divorțul lui Reghe!

Sună ca și cum vrei să o scalzi și să îi iei apărarea, să ascunzi ceea ce este evident.

N.r: OFTEAZĂ..Nu, nu divorțez și nu îi acord divorțul.

Ai slăbit foarte mult și te simt tristă.

Atunci când ajungi la 50 de ani, simți că vine din spate concurența (n.r: râde). Și atunci trebuie să rămâi top și tot timpul un exemplu pentru ele. Așa arat eu astazi, așa arată o femeie care se respectă.

Ce spun copiii tăi despre tot ceea ce se întâmplă?

Ne rugăm seară de seară să scăpăm cât mai repede din acest vârtej și să redevenim ceea ce am fost mereu, o familie unită, să ne ridicăm mult mai puternici decât suntem acum.

Ai discutat vreodată cu Reghe de divorț?

Da, am vorbit, dar eu sunt cea care a deschis subiectul pentru că așa sunt eu, temperamentală. Sunt o femeie geloasă și posesivă, îmi asum acest lucru.

Dacă soțul tău ți-ar cere divorțul ai accepta?

Nu. Nici eu și nici copiii noștri. Până nu aș avea certitudinea că nu mai poate fi făcut nimic, nu aș divorța. Eu cred cu tărie că totul va trece. Însă, dacă soțul meu vrea sa plece cu orice gură de aur sau altceva este alegerea lui. Este decizia fiecărui om să-si aleagă drumul în viață. Cum îți așterni, așa dormi ! Oamenii puternici caută și găsesc oportunități acolo unde alții renunță, ei primesc ca învățătură ceea ce alții consideră drept eșec. Iau decizii analizate, calculate și bine gândite. Dacă Laur va pleca, noi vom merge mai departe cu putere mai mare, cu multă demnitate. Chiar dacă de multe ori au sufletul pustiu, inima zdrobită și au o grămadă de probleme, oamenii puternici nu refuză să ofere ajutor celor care au nevoie de asta, se uită intotdeauna înainte.

Anamaria Prodan nici nu vrea să audă de unu posibil divorț de Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan nici nu vrea să audă de unu posibil divorț de Laurențiu Reghecampf