Interviul dat de Lionel Messi provoacă o undă de șoc la nivel mondial. Ce planuri are starul lui PSG după retragere

Catinca Giosanu 07.10.2022, 10:19
Interviul dat de Lionel Messi provoacă o undă de șoc la nivel mondial. Ce planuri are starul lui PSG după retragere

Lionel Messi știe deja ce va face după retragere din activitatea de fotbalist profesionist. Starul mondial al fotbalului nu are de gând să activeze în antrenorat. Argentinianul are cu totul alte planuri. Vestea i-a luat prin surprindere pe fani.

Ce va face Messi după retragerea din activitate

Lionel Messi a împlinit în vara acestui an frumoasa vârstă de 35 de ani. Argentinianul nu are de gând să își agațe prea curând ghetele în cui, dar a început să se gândească la ce va face după ce va pune capăt carierei de fotbalist profesionist.

Sportivul recunoaște însă că nu este imposibil să se răzgândească odată cu trecerea timpului, cum s-a întâmplat și în cazul lui Zidane.

Să devin antrenor? Nu prea am de gând să fiu antrenor, dar și Zidane a spus exact asta și după aceea a devenit antrenor și a câștigat de trei ori Liga Campionilor. Mi-ar plăcea să fiu directorul sportiv al unui club, să construiesc o echipă, să-i însoțesc pe antrenori, dar nu sunt sigur de asta încă.”, a declarat Lionel Messi, conform celor de la Barca Universal.

Argentinianul nu își dorește să activeze ca antrenor

Contractul pe care îl are Leo Messi cu cei de la PSG va expira în curând. Conducerea clubului i-a oferit deja o ofertă pentru prelungirea documentului, dar argentinianul ezită să semneze. El refuză, de asemenea, să se gândească la o posibilă revenire la Barcelona.

Presa din străinătate notează că starul argentinian vrea să își concentreze toată atenția pe fotbal în această perioadă și că hotărârea finală legată de viitorul său va fi luată după Cupa Mondială din Qatar.

Planul secret al lui Joan Laporta

Laporta ar face orice să îl convingă pe Messi să revină la formația din Spania. Reprezentantul clubului catalan ia în calcul să îi facă o statuie faimosului sportiv. Monumentul ar urma să fie amplasat undeva în apropiere de stadionul Camp Nou, conform publicației La Vanguardia.

Jurnalista Veronica Brunati a scris într-un tweet că fotbalistul se va întoarce la gruparea catalană începând cu 1 iulie 2023.

Urmăriți Playsport.ro și pe