Intrigi din partea rivalei sau adevărul neștiut? Dan Șucu ar fi fan înfocat al lui Dinamo

Robert Zanfir / 15.08.2022, 18:00
Intrigi din partea rivalei sau adevărul neștiut? Dan Șucu ar fi fan înfocat al lui Dinamo

Ovidiu Burcă (42 de ani) susține că noul acționar al Rapidului este un mare suporter al rivalei Dinamo. Dan Șucu a preluat recent 50 la sută din acțiunile giuleștenilor. Și-a anunțat obiectivul de a câștiga titlul din Superliga, alături de Victor Angelescu.

Rapid și Dinamo au avut traiectorii total opuse în ultima vreme. Dacă roș-albii au retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani, giuleștenii au revenit în prima ligă. Speră chiar să celebreze centenarul cu un nou titlu.

Ovidiu Burcă susțiune că Dan Șucu ar fi fan înfocat al lui Dinamo

Cele două rivale tradiționale continuă „războiul”, deși au obiective diferite în acest sezon. „Câinii” se zbat pentru supraviețuire, în timp ce la Rapid curg laptele și mierea. Ovidiu Burcă speră că situația de la Dinamo se va schimba odată cu venirea unui investitor puternic. Antrenorul îl dă exemplu pe Dan Șucu, despre care spune că este un mare suporter al „haitei”.

„Am avut câteva discuții, știu că există destul de mult interes pentru Dinamo, dar eu am vrut să stau departe de aceste discuții.

Sunt sigur că se va găsi cineva care să simtă oportunitatea de a investi la Dinamo. Din păcate, domnul Șucu a ajuns la Rapid, deși e un mare dinamovist”, a spus Ovidiu Burcă.

Buget mare pentru promovarea lui Dinamo

Dinamo a debutat cu bine în Liga 2. Câinii speră ca victoria cu Progresul Spartac să fie urmată de trei puncte cu Oțelul Galați. Oficialii clubului încearcă să rezolve și problemele financiare. Recent, Mohammad Murad a negociat preluarea echipei, după cum Playsport a informat în exclusivitate. Cu toate astea, jucătorii se plâng că lotul nu este unul de promovare.

„Cred că este un an important, chiar dacă echipa a retrogradat. Avem șansa să revenim. Totuși, nu avem lot de promovare, trebuie să fim realiști. Nu știu, însă, despre cine putem spune că are lot de promovare. Important este ce se întâmplă la finalul campionatului. Până atunci, nu există echipă favorită.”, a declarat Neluț Roșu.

Dinamo întâlnește marți, 16 august, pe Oțelul Galați. Trupa lui Dorinel Munteanu vine la Clinceni după un început fals, 0-0, cu Politehnica Iași.

Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu șanse reale la câștigarea titlului din Liga 1. Și, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacțiile dorite și în competițiile europene.

Da, ne-am dori mult ca toți fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanțele echipei. Și tot pentru fanii noștri, ne vom strădui ca aceste performanțe să fie obținute prin seriozitate și corectitudine.

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce își respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii și angajații clubului să fie plătiți bine și fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai și fără excepții.

De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susțină independent și să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat și comunitate, și nu ne interesează să fim protejații niciunui politician.

Ne dorim atât de multe pentru Rapid, și nu va fi ușor, dar cu toții știm că atunci când îți dorești ceva cu adevărat vei găsi soluția potrivită pentru a reuși,
Victor Angelescu & Dan Șucu.