Investiție incredibilă făcută de Simona Halep. A cumpărat 16 imobile, alături de Codin Maticiuc și Adrian Mutu

Bordei Radu / 26.07.2022, 13:03
Investiție incredibilă făcută de Simona Halep. A cumpărat 16 imobile, alături de Codin Maticiuc și Adrian Mutu

Simona Halep este campioană și la investiții, nu doar la tenis. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon are grijă de banii câștigați în tenis. Așa că îi investește cu atenție, mai ales în domeniul imobiliar.

O nouă investiție incredibilă, marca Simona Halep. Ce lovitură a dat marea noastră campioană

Simona Halep nu este la prima investiție importantă pe litoralul românesc și nu s-a dezmințit nici acum. Sportiva nu putea rata șansa de a cumpăra apartamente într-un complex de lux care se construiește acum în Mamaia. Foarte multe personalități din România au dorit să își achiziționeze cel puțin un apartament în noul bloc, care se va construi într-o locație exclusivistă. Printre numele importante cu care va fi vecină Simona se numără antrenorul Rapidului, Adrian Mutu sau Codin Maticiuc.

Noul bloc va avea 15 etaje, dar ce surprinde este investiția masivă realizată de Simona Halep. Familia campioanei de tenis a cumpărat 16 apartamente în acest complex. Mai mult ca sigur, Simona și Stere Halep se gândesc că vor câștiga și sume importante de pe urma acestei investiții importante de la malul mării

Care sunt afacerile deținute de fostul lider mondial

Marea campioană a avut și un magazin, tot în oraşul natal, care a dat faliment la doar un an de la deschidere. La fel s-a întâmplat și cu terasa din Constanța.

Dubla câștigătoare de Grand Slam avea o cafenea – SH Cafe, însă aceasta a fost închisă. Cafeneaua se afla într-o zonă foarte bună din Constanța. Era situată la doi pași de portul Tomis.

Simona Halep a fost nevoită să își închidă cafeneaua imediat după izbucnirea pandemiei de coronavirus. Mulți au rămas fără un loc de muncă, iar scumpirile i-au lăsat pe mulți oameni fără economii. Așa se face că afacerile Simonei Halep s-au închis pe bandă rulantă.

Cum arată casa din Constanța a Simonei Halep

Simona Halep deține o casă în Capitală, una la munte, și una de-a dreptul spectaculoasă în Constanța, orașul ei natal. Vila din Constanța a fost evaluată de specialiști la aproximativ 600.000 de euro.

Locuința dispune de sisteme de securitate. Așa cum era de așteptat, Halep a montat peste tot camere video. Toți oamenii știu să te îndrume către locuința sportivei. Vecinii dublei campioane de Grand Slam sunt mândri că locuiesc pe aceeași stradă pe care stă Simona Halep, iar atunci când aud câte o mișcare în jurul casei, ies la portă, în speranța că o vor vedea pe faimoasa jucătoare.