Investiții de zeci de milioane de euro la PAOK după revenirea generalului Răzvan Lucescu! „Echipa va fi în elita Europei!”

Gabriel Peneș / 28.05.2021, 19:41
Investiții de zeci de milioane de euro la PAOK după revenirea generalului Răzvan Lucescu! „Echipa va fi în elita Europei!”

Investiții de zeci de milioane de euro la PAOK după revenirea generalului Răzvan Lucescu! „Echipa va fi în elita Europei!”, este sigur patronul echipei grecești, Ivan Savvidis. Antrenorul român a revenit la clubul căruia i-a adus cele mai mari performanțe din ultimele decenii. Lucescu a câștigat titlul, în 2019, după 34 de ani, și 2 Cupe în primul său mandat de la PAOK.

Investiții de zeci de milioane de euro la PAOK după revenirea generalului Răzvan Lucescu!

Se reaprinde speranța la alb-negri! Investiții de zeci de milioane de euro la PAOK după revenirea generalului Răzvan Lucescu! Antrenorul român a fost numit, din nou, la cârma tehnică a echipei vulturului bicefal. Au trecut 2 ani de când Lucescu pleca de la Salonic chiar după ce reușise un event de vis, cupa și campionatul. A fost primul titlu după 34 de ani pentru echipa patronată de greco-rusul Ivan Savvidis. Și în 2018, PAOK a fost aproape de câștigarea campionatului, dar a fost depunctată de federație pentru incidente intepretate în detrimentul echipei antrenate de român.

Iar în 2019, Răzvan Lucescu pleca la Al-Hilal, care a plătit clauza de reziliere de două milioane de euro. Experiența arabă s-a terminat rău, în ciuda câștigării titlului, dar și a Ligii Campionilor Asiei. Acum, Lucescu a acceptat să revină la clubul unde e considerat cel mai mare antrenor din istoria sa. De altfel, apelativul de „general” a însoțit și anunțul oficial făcut de club în momentul numirii lui Lucescu pe banca tehnică.

Investiții de zeci de milioane de euro la PAOK după revenirea generalului Răzvan Lucescu! „Echipa va fi în elita Europei!”
Investiții de zeci de milioane de euro la PAOK după revenirea generalului Răzvan Lucescu! „Echipa va fi în elita Europei!”, e sigur patronul Ivan Savvidis

„Echipa va fi în elita Europei!”

Generalul s-a întors! PAOK FC anunță că a ajuns la un acord cu Răzvan Lucescu în privința unui contract pe trei sezoane. Împreună cu staff-ul său, Răzvan Lucescu se va întoarce în calitate de antrenor principal la PAOK. Suntem mândri să putem anunța revenirea celui mai de succes antrenor din istoria noastră modernă și îi urăm mult succes în noua aventură”, a fost mesajul clubului de pe site-ul oficial!

PAOK a terminat actualul sezon pe locul 2, dar la distanță uriașă de campioana Olympiacos Pireu. Echipa va juca în Conference League, iar speranțele patronului Savvidis se leagă și de competiția europeană.  Potrivit ziariștilor greci, Lucescu are la dispoziție 20 de milioane de euro pentru a-și contrui o echipă de vis la Salonic. Savvidis spune că suma chiar poate să crească.

Au existat deja discuții între Savvidis și Lucescu despre cum va arăta noua echipă, iar conform surselor, omul de afaceri a demonstrat și ceea ce a spus într-un comunicat scris, anume că vrea echipa în elita Europei. A vorbit cu antrenorul român pentru o sumă de 20 de milioane de euro pe care o va avea la dispoziție pentru a construi echipa și să transfere jucători pe placul său”, a anunțat publicația metrosport.gr.

Răzvan Lucescu a semnat un contract pe 3 ani. El va primi un salariu total de 1,7 milioane de euro pe an, dar din care își va plăti și colaboratorii. Savvidis s-a asigurat, de asemenea, că Lucescu nu va putea fi „răscumpărat” atât de ușor de o altă grupare, așa cum s-a întâmplat în 2019. De aceea, conform Gazzetta.gr, clauza de reziliere a contractului antrenorului român a urcat de la 2 la 7 milioane de euro.