Investitori din Golf pentru Dinamo. Informația a fost furnizată de un fost președinte al „câinilor”

Radu Bordei 11.11.2022, 15:32
Investitori din Golf pentru Dinamo. Informația a fost furnizată de un fost președinte al „câinilor”

Un fost președinte al clubului din Ștefan cel Mare anunță minunea pentru clubul din Groapă. Dinamo nu doar se poate salva din insolvență, dar are șansa să devină cea mai importantă forță din campionat. Un investitor din spațiul Golfului este interesat de clubul din Ștefan cel Mare.

Un fost președinte al lui Dinamo îi pune pe „câini” pe jar. „Mi-a zis că vrea neaapărat să investească”

Constantin Anghelache a fost președinte al clubului în timpul lui Ionuț Negoiță și a rămas un om apropiat de gruparea din Ștefan cel Mare. Fostul oficial a oferit o știre bombă, la GSP. Conform bărbatului de 77 de ani, un om de afaceri potent financiar din spațiul arab ar fi interesat de gruparea din Ștefan cel Mare. Anghelache a explicat că unul din nepotul omului de afaceri ar fi făcut facultatea la București și i-a relatat acestuia numai lucruri bune legate de țara noastră. De aceea, investitorul ar dori să se implice în fotbal, iar Dinamo pare clubul cel mai cu potențial. Dar există și unele condiții pentru ca o asemenea tranzacție să se îndeplinească.

Sunt trei condiții în care ar veni. El dorește un singur proprietar, cineva care să aibă toate acțiunile, nu cum este acum, cu PCH, etc. El nu vrea să negocieze decât cu cineva concret. Dacă PCH va lua acțiunile, cum se pare că va fi, atunci cu ei va negocia. Altă condiție ar fi ca planul de reorganizare să fie clar, să se știe ce datorii sunt. Dacă sunt 2 milioane, cum se prezintă, va plăti imediat creditorilor. Și ar mai fi problema stadionului. Dar el ar dori să facă o arenă nouă, undeva, la margine de oraș. Cu magazine, spații comerciale, ca afară. Omul are miliarde din petrol, îl cunosc bine, a declarat Anghelache

Vlad Iacob anunță că Dinamo a găsit investitori

Invitat la Dinamo 7/9, emisiune moderată de Cătălin Mureșanu, Vlad Iacob face anunțul cel mare pentru suporteri. Administratorul special spune că așteptații oameni cu bani sunt la ușă, dar că totul depinde de planul de reogranizare.

În iarnă, totul depinde… lucrurile depind de câteva elemente. Dacă planul de reorganizare trece, atunci vom avea mai multe variante. Noi, cu o echipă extrem de restrânsă de management și cu resurse foarte puține și cu mult ajutor pro bono, am reușit să facem lucruri foarte bune.

Am reușit în plan sportiv să ținem lucrurile la un nivel foarte bun. Dacă am fi venit un pic mai repede la club, chiar și cu două, trei săptămâni, altfel ar fi stat lucrurile în clasament. E nevoie de timp ca să formezi o echipă, transferurile au venit târziu.

Pregătirea fizică nu a fost făcută, noi am dobândit coeziune în primele etape. Sunt convins că situația din clasament era alta (dacă ar fi ajuns mai din timp – n.r.), a declarat Vlad Iacob la Dinamo 7/9.

Urmăriți Playsport.ro și pe