Invitat-surpriză la meciul Galatasaray-Marseille. Transferul lui Dennis Man aproape de a fi perfectat

Bădulescu Silvian / 26.11.2021, 22:00
Invitat-surpriză la meciul Galatasaray-Marseille. Transferul lui Dennis Man aproape de a fi perfectat

Galatasaray s-a impus în fața celor de la Olympique Marseille și s-a calificat în fazele eliminatorii ale Europa League. Alexandru Cicâldău a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Giovanni Becali, prezent la meci

Se vorbește în ultima vreme despre transferul lui Dennis Man la Galatasaray. După ce Moruțan și Cicâldău au devenit oameni de bază în anturajul echipei, gruparea „CimBomBom” se pare că dorește să mai aducă un român în Turcia. Pe lângă Man, s-a vorbit și de trecerea lui Octavian Popescu pe „Ali Sami Yen”, însă nu s-a concretizat nimic.

Jurnalistul italian Nicolo Schira a scris pe contul personal de Twitter că Giovanni Becali nu a fost doar un invitat la această partidă. El a notat faptul că agentul român a venit aici și pentru a discuta trecerea lui Man din Italia în Turcia.

Giovanni Becali forțează plecarea lui Dennis Man la Galatasaray. Antrenorul Fatih Terim îl apreciază pe român și are și o relație bună cu agentul Becali, dar Parma nu vrea să-l dea împrumut cu opțiune de cumpărare, ci definitiv” a scris acesta.

În acest sezon, el a bifat șapte partide în Serie B și o partidă în Cupa Italiei, marcând două goluri, ambele în campionat. Parma se situează doar pe locul 14, după ce stagiunea trecută a retrogradat din Serie A. Obiectivul echipei este întoarcerea în prima ligă.

Dennis Man vrea să vină la Galatasaray

Dennis Man și-ar dori să plece de la Parma, în condițiile în care acesta pare că nu s-a adaptat la fotbalul italian. Folosit din ce în ce mai puțin, extrema venită de la FCSB ar fi deschis unui transfer la Galatasaray, unde s-ar întâlni cu Moruțan, fost coechipier la FCSB, și Cicâldău, coechipier la echipa națională.

Jucătorul ar fi discutat deja cu agenții, transmițându-le acestora că vrea să plece. Urmează ca cele două cluburi să negocieze o eventuală tranzacție. Parma ar dori să-l vândă definitiv, în iarnă, pe când Galata l-ar dori împrumut cu opțiune de cumpărare.

Dennis Man ar fi trebuit să ajungă în vară în Turcia, doar că echipa din Italia a cerut în schimbul românului aproximativ 20 de milioane de euro. Totuși, situația este diferită în acest moment, iar, conform lui Giovanni Becali, mijlocașul de bandă poate pleca în Superligă pentru 11 milioane de euro. Această cifră reprezintă suma pe care italienii au plătit-o pentru a-și asigura serviciile românului de la FCSB.

10 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform Transfermarkt.