Ioan Andone a plecat de la FC Voluntari! Nu va rămâne prea mult timp fără angajament

Giosanu Catinca / 07.07.2021, 14:48
Ioan Andone a plecat de la FC Voluntari! Nu va rămâne prea mult timp fără angajament

Ioan Andone a plecat de la FC Voluntari. Fostul oficial nu va rămâne însă prea mult timp fără angajament. Gabi Tamaș este cel care îl va înlocui în organigrama clubului pe fostul „fundaș de fier”. Ce va face în perioada următoare fostul mare jucător?

Ioan Andone a plecat de la FC Voluntari!

Ioan Andone a lăsat FC Voluntari pentru o formație de Liga 3. De îndatoririle sale se va ocupa în continuare Gabi Tamaș. Ilfovenii au făcut anunțul oficial pe pagina de Facebook a clubului.

Conducerea Clubului FC Voluntari, formată din membrii Consiliului de administrație, a decis astăzi numirea lui Gabriel Tamaș în funcția de președinte al clubului. În vârstă de 37 de ani, Gabi Tamaș este unul dintre cei mai experimentați jucători de fotbal din România.

Cu 66 meciuri în naționala României și peste 100 de prezente în trei dintre campionatele de top ale Europei, numirea acestuia în dublă funcție, de președinte-jucător, va reprezenta un atu semnificativ pentru echipa noastră în viitorul sezon. Conducerea clubului va fi astfel formată din trio-ul Gabriel Tamaș – Bogdan Bălănescu – Bogdan Niculaie.

Domnul Ioan Andone, o figură emblematică a sportului românesc, va prelua o funcție pe măsura experienței impresionante a domniei sale, cea de președinte al Consiliului consultativ al sportului la nivelul orașului Voluntari.”, au scris reprezentanții clubului din Voluntari pe contul oficial de Facebook.

Nu va rămâne prea mult timp fără angajament

Ioan Andone ar fi trebuit să conducă întreg clubul sportiv din Voluntari din această vară, nu doar echipa de fotbal, însă a ales să se întoarcă la Hunedoara. Acolo, se va forma o echipă care să atace promovarea în Liga 2. În plus, clubul ar trebui să fie transformat în FC Corvinul Hunedoara din sezonul viitor, notează Digi Sport.

Ca jucător, Andone a fost legitimat la Hunedoara în perioada 1979 – 1983. El s-a despărțit de FC Voluntari din cauză că i-a expirat contractul pe care îl avea cu gruparea din Ilfov.

CS Hunedoara a terminat sezonul precedent pe locul 6 în Seria 9 din Liga 3, cu 23 de puncte. La Hunedoara au jucat de-a lungul timpului nume precum Michael Klein, Florea Dumitrache, Mircea Rednic, Dorin Mateuț, Bogdan Lobonț sau Romulus Gabor. În ceea ce-l privește pe Michael Klein, acesta a jucat peste 300 de meciuri la Corvinul Hunedoara, între anii 1970-1980. De asemenea, el a reprezentat echipa naţională în 89 de meciuri, marcând 5 goluri.