Ioan Andone îi propune un atacant lui Gigi Becali: „A marcat cu sânge rece, o execuție superbă! Îl văd la FCSB la anul”

Olteanu Ștefan / 28.04.2021, 23:02
Ioan Andone îi propune un atacant lui Gigi Becali: „A marcat cu sânge rece, o execuție superbă! Îl văd la FCSB la anul”

Gigi Becali s-ar putea baza pe un nou atacant la FCSB din sezonul următor, sau cel puțin asta propune Ioan Andone. Președintele lui FC Voluntari a pus ochii pe un fotbalist din play-out. Este vorba despre tânărul Cristian Dumitru (19 ani), care este împrumutat de FCSB la FC Argeș în acest sezon. Ioan Andone e convins că Dumitru se va impune la FCSB în sezonul următor.

Ioan Andone îi propune un atacant lui Gigi Becali: „A marcat cu sânge rece, o execuție superbă! Îl văd la FCSB la anul”

Gigi Becali se va putea baza pe un nou atacant din sezonul viitor, este anunțul făcut de Ioan Andone. Președintele lui FC Voluntari este impresionat de ascensiunea lui Cristian Dumitru, atacant împrumutat de FCSB la FC Argeș.
Dumitru a intrat în ultima etapă din play-out și a înscris al doilea său gol în Liga I. El a fost trimis pe teren de FC Argeș în minutul 72, iar 16 minute mai târziu a marcat golul de 3-1 pentru echipa sa. A fost a doua reușită a lui Dumitru de la împrumutul la FC Argeș. De asemenea el a oferit și o pasă decisivă în cele 19 de meciuri jucate în acest sezon.
Cu ultimul gol marcat, Cristi Dumitru a reușit să îl impresioneze pe Ioan Andone:

E o opțiune pentru FCSB. Golul cu UTA a fost marcat cu sânge rece, o execuție superbă. Cred că va juca acolo din sezonul următor”, a declarat Ioan Andone, la TV Telekom Sport.

Cristi Dumitru are 2 goluri și o pasă decisivă în tricoul lui FC Argeș
Cristi Dumitru are 2 goluri și o pasă decisivă în tricoul lui FC Argeș

Cristi Dumitru, comparat cu Aguero de MM Stoica

Cristian Dumitru este pariul managerului general de la FCSB. MM Stoica l-a lăudat în repetate rânduri și a garantat că va ajunge un fotbalist de calibru.

Veți vedea… Cristian Dumitru este un jucător de care se va vorbi foarte mult. Aşa cum v-am spus de Man, când nimeni nu vorbea de el, aşa vă spun şi de Dumitru. Dumitru, la 16 ani și jumătate, a fost păstrat în lotul mare”, spunea MM Stoica, în urmă cu ceva timp.

Cristi Dumitru a mai fost împrumutat de FCSB în perioada 2019-2020 la Academica Clinceni. Imediat după revenirea de la Clinceni, MM Stoica l-a comparat cu celebrul star de la Manchester City, Kun Aguero.

Cristi este un jucător de profilul lui Kun Aguero, fotbalist de care o să mai auziți și o să mă citați”, spunea MM Stoica, la începutul anului 2020.

Cristian Dumitru a marcat 3 goluri pentru formația lui Gigi Becali

Tânărul atacant este crescut de academia FCSB-ului, iar din 2019 a făcut pasul la echipa mare. Cristian Dumitru are 3 goluri și două pase decisive marcate în tricoul FCSB-ului, pentru care a jucat 11 meciuri. Cota lui de piață este de 300.000 de euro, conform Transfermarkt.
În tricoul lui FC Argeș, Dumitru a jucat 19 partide.

La FCSB, atacanții au fost trecuți pe linie moartă de Gigi Becali. Finanțatorul echipei roș-albastre nu se mai bazează pe Vukusic și Buziuc.