Ioan Andone, la Dinamo? ”O să vin aproape”. Vestea pe care o așteptau toți fanii ”câinilor”. Exclusiv

Ioan Valentin Oprea 12.05.2023, 20:09
Ioan Andone, la Dinamo? ”O să vin aproape”. Vestea pe care o așteptau toți fanii ”câinilor”. Exclusiv

Ioan Andone nu exclude o revenire la Dinamo. Fostul antrenor spune că nu s-a pus însă problema de a intra în noul acţionariat al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. Întrebat de ce nu s-a implicat financiar la formaţia alb-roşie, cel poreclit „Fălcosul” a explicat că nu avea suficienţi bani pentru a plăti datoriile presante pe care Dinamo trebuia să la achite pentru a obţine licenţa de Superligă.

Într-o intervenţie la emisiunea Playsport Live, Andone a negat că ar fi fost interpelat de noii şefi de la Dinamo pentru a aduce în club suma de 500.000 de euro.

Nu cred că am declarat niciodată că puteam să plătesc 500.000 de euro la Dinamo. Am declarat că de la Şerdean se puteau lua în rate acţiunile şi aş fi putut să intru şi eu cu 100.000-200.000 de euro, dar nu mă pricep foarte bine la administraţie. Mai bine laşi pe alţii, dacă nu te pricepi”, a punctat Andone, în exclusivitate, pentru Playsport.

A lăsat o portiţă deschisă

„Fălcosul” a precizat că ţine legătura cu antrenorul principal al „câinilor roşii”, Ovidiu Burcă, şi este gata oricând să ajute cu sfaturi echipa. Andone a respins, pentru moment, posibilitatea de a se întoarce în Şoseaua Ştefan cel Mare, dar a lăsat o uşă deschisă.

O să vin aproape de Dinamo. Mai vorbesc cu Ovidiu de echipă. Pot să îi ajut eu cu un sfat, dar nu cred că e momentul să vin acum. Vom vedea în timp ce se va întâmpla. Niciodată nu poţi să ştii ce se va întâmpla”, a mai completat Andone.

Îl laudă pe Burcă

Fostul tehnician, ajuns acum la vârsta de 63 de ani, l-a lăudat pe Ovidiu Burcă pentru rezultatele înregistrate la cârma lui Dinamo. „Fălcosul” a adăugat că a fost mirat de faptul că Burcă o luase la început pe drumul impresariatului. Andone crede că Dinamo e pe mâini bune şi are încredere că alb-roşiii pot reveni pe prima scenă a fotbalului românesc.

Se vede încet-încet mâna lui Burcă. Ovidiu a fost elevul meu şi era un tip inteligent, se vedea în joc. Era o perioadă în care era o competiţie mare pe posturi. El s-a apucat de impresariat, la început. M-am mirat. Trebuia de la început să urmeze meseria de antrenor. Are calitate”, a declarat Andone.

Urmăriți Playsport.ro și pe