Ioana, soția lui Florinel Coman, a trecut prin momente cumplite. Dezvăluiri cutremurătoare

Giosanu Catinca 26.10.2022, 06:51

Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman, jucătorul celor de la FCSB, și-a amintit că a devenit mamă într-o zi de miercuri. A fost extrem de grea pentru ea.

Frumoasa șatenă a trecut prin clipe cumplite, dar ea e extrem de puternică și s-a recuperat rapid.

Coșmarul trăit de Ioana Coman în ziua în care a devenit mamă

Frumoasa Ioana Timofeciuc a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Micuța a primit nota zece la naștere, dar mamă ei s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate.

Nașterea nu a fost atât de ușoară, așa cum spera frumoasa femeie, ci, mai degrabă, s-a dovedit a fi una extrem de dificilă, astfel că, la un moment dat, pentru binele copilului, a recurs la o metodă de naștere mai puțin obișnuită.

”Îmi venea să plâng isteric”

Focoasa șatenă a dezvăluit prin ce chinuri a trecut. Norocul ei a fost că la naștere a asistat și jucătorul lui Gigi Becali.

Am încercat să te nasc în apă, să ai o sosire cât mai lină, dar nu am reușit în totalitate. Apa era foarte caldă pentru mine și m-a moleșit; nu-mi găseam o poziție suficient de bunp, simțeam că alunec, că-mi alunecă și mâinile, eram atât de epuizată încât adormeam între contracții.

În toată epuizarea mea, când am realizat că nu reușesc să nasc, mi-am amintit că cea mai ușoară naștere este în poziție gravitațională așa că… am hotărât să ies din bazin, m-am așezat pe scaunul de naștere, l-am strâns tare de mână pe tati și în nici 2 minute ai sosit tu.”, a scris soția lui Florin Coman pe contul oficial de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ioana Coman (Timofeciuc) (@ioanatm)

”Eram aproape leșinată”

Pare greu de crezut, dar fotbalistul i-a fost de mare ajutor Ioanei la momentul la care a adus-o pe lume pe unica lor fiică. Proaspăta mămică a povestit totul cu lux de amănunte.

Corpul îmi tremura, îmi era și cald și frig, eram aproape leșinată, îmi venea să plâng isteric, nu prea mai înțelegeam ce se întâmplă cu mine, tu erai atât de micuță și firavă.

’Doamne, ce minune!’, a spus tati plin de emoții, apoi a ieșit din salon cu lacrimi în ochi pentru a da vestea și familiei. Te pupam încontinuu și te felicitam pentru efortul pe care l-ai făcut, erai cu noi, erai în siguranță.

[Deoarece ai avut o trecere mai lungă, ai stat în bazinul de naștere mai mult decât trebuia, a fost necesar să te aspire și să-ți pună mască de oxigen. Toată întâmplarea a fost mult mai blândă pentru tine deoarece erai pe pieptul meu cu cordonul ombilical încă netăiat (am ales să-l las până la ultima pulsație că tu să beneficiezi de toate celulele stem).]

Am ajuns în salon, iar în momentul în care te-am pus la sân am simțit o conexiune și o iubire dincolo de percepția umană. Acela a fost momentul în care am conștientizat și am simțit că am devenit Mamă.”, a mai spus Ioana Timofeciuc.

Urmăriți Playsport.ro și pe