Ion Crăciunescu, devastator la adresa lui Cortacero: „Și-a bătut joc de toată lumea, așa ceva nu se poate”

Marian Cărăvan 10.02.2021, 09:51
Ion Crăciunescu, devastator la adresa lui Cortacero: „Și-a bătut joc de toată lumea, așa ceva nu se poate”

Investitorii spanioli care au preluat-o pe Dinamo în vara anului trecut sunt luați la ochi de fostul arbitru Ion Crăciunescu. Acesta a lansat un atac devastator la adresa lui Pablo Cortacero și a celorlalți spanioli.

Ion Crăciunescu, devastator la adresa lui Cortacero

Dinamo este de multă vreme în derivă, și doar inimoșii ei suporteri mai cred cu adevărat în salvarea echipei. Sosirea investitorilor spanioli nu a liniștit deloc apele la Dinamo. Din contră. În acest context, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a lansat un atac devastator la adresa lui Pablo Cortacero și a celorlalți spanioli din conducerea lui Dinamo. Asta pentru că spaniolii nu și-au respectat promisiunile financiare și nu au virat banii promiși în conturile clubului. Ion Crăciunescu, devastator la adresa lui Cortacero.

Și-au bătut joc. Să plece! Suntem de râsul unor spanioli. E bine să vorbim, chiar și acum, poate se rezolvă ceva în ceasul al 12-lea. Trebuia să fie o regulă, nu poți prelua clubul dacă nu ai bonitate. E o situație complicată la Dinamo.

Jucătorii nu văd niciun orizont, sunt neplătiți de atâta timp, sunt la pământ din punct de vedere psihic. Antrenorul duce o muncă incredibilă”, a declarat Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Ion Craciunescu, devastator la adresa lui Cortacero
Ion Craciunescu, devastator la adresa lui Cortacero

Dinamo – FCSB, în Cupa României. Își iau „câinii” revanșa?

Dinamo și FCSB se întâlnesc din nou, de această dată în Cupa României. După ce săptămâna trecută, Dinamo pierdea cu FCSB în campionat, scor 0-1, acum „câinii” au șansa revanșei. Meciul Dinamo – FCSB, din optimile Cupei României, este în această seară, de la ora 20:30. Programată pe stadionul Dinamo, partida va fi arbitrată de arădeanul Ovidiu Hațegan.

În turul anterior, Dinamo a învins-o pe Viitorul cu 3-0, în timp ce FCSB a trecut cu același scor de divizionara secundă Gloria Buzău.

Transferuri înaintea meciului cu FCSB

Deși la Dinamo nu sunt bani, se fac în continuare transferuri. Înaintea meciului cu FCSB, din Cupa României, au fost oficializate două transferuri. Mijlocașul suedez Jonathan Sahr Morsay și portarul norvegian Gudmund Kongshavn sunt acum în lotul lui Dinamo.

Îmi doresc să joc în fiecare meci și sper să câștigăm cât mai multe jocuri. Dorința noastră este să prindem play-off-ul și să câștigăm Cupa României! Mă consider un portar care intervine foarte bine la șuturile de la distanță, dar de asemenea îmi place foarte mult să ies pe centrări și să culeg mingea din aer. Pun accent pe comunicare, întrucât eu pot vedea tot terenul și trebuie să le ofer tot timpul informații colegilor mei”, a declarat portarul Gudmund Kongshavn.