Ion Țiriac, cucerit de o ziaristă. Imagini extraordinare cu femeia care i-a furat inima miliardarului

Gabriel-Alexandru Ioniță / 07.04.2022, 11:46

Ion Țiriac a avut o relație de câțiva ani cu o ziaristă egipteană, cu 30 de ani mai tânără decât miliardarul român. Numele ei este Sophie Ayad și ea este cea care i-a dăruit fostului mare tenismen român doi copii, Ioana și Karim.

Ion Țiriac a avut o relație de doar câțiva ani cu ziarista egipteană cu care are doi copii

Potrivit Adevărul, Ion Țiriac și Sophie Ayad s-au cunoscut în 1994 la Munchen. La acel moment, omul de afaceri român patrona turneele de tenis de la Stuttgart, Hanovra și Essen, iar ziaristă din Egipt scria pentru publicația Bunte.

Relația dintre cei doi, ca de altfel mai toate relațiile lui Ion Țiriac, nu a rezistat însă decât câțiva ani. Mai exact 9. Miliardarul român a fost căsătorit o singură dată, la începutul anilor ’60, cu handbalista Erika Braedt. Mariajul s-a rupt din nefericire pentru ei după doar doi ani.

De asemenea, fostul mare tenismen a mai avut o relație, cu modelul american Mikette von Issenberg. În urma acestei relații s-a născut Ion Ion, fiul cel mare al lui Țiriac și actualul iubit al Soranei Cîrstea.

Sophie Ayad a avut de fiecare dată cuvinte frumoase de spus despre omul de afaceri din România

Cu toate că nu mai sunt împreună de aproape 20 de ani, Ion Țiriac și Sophie Ayad au rămas în relații destul de bune. Cel mai recent, în 2019, femeia de origine egipteană a oferit un interviu în care a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener.

Ea i-a mulțumit lui Ion Țiriac pentru tot sprijinul pe care acesta i l-a oferit de-a lungul timpului și a subliniat chiar că el a avut un rol esențial în dezvoltarea sa. Mai mult, Sophie Ayad a scos în evidență și faptul că miliardarul român este una dintre cele mai capabile persoane din punct de vedere intelectual pe care ea le-a întâlnit de-a lungul vieții.

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile. Dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei. Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare.

Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlnit și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine. Dar sper că i-am adus oarecare fericire”, a spus Sophie Ayad pentru Libertatea.

Magnatul Ion Țiriac, acuzat de antrenorul președintelui Klaus Iohannis. ”A fost garantul unei deturnări de fonduri de 340.000 de dolari. Tribunalul București a anulat a opta Adunare Generală a federației de tenis”