Ion Țiriac, sfat prețios pentru Simona Halep. „Dacă face asta, va reuși!” Unde o vede magnatul pe campioana noastră

Robert Zanfir / 14.05.2022, 17:13
Ion Țiriac, sfat prețios pentru Simona Halep. „Dacă face asta, va reuși!” Unde o vede magnatul pe campioana noastră

Ion Țiriac (83 de ani) știe care ar fi secretul posibilei reveniri a Simonei Halep (30 de ani) în prim-planul tenisului mondial. Omul de afaceri o dă ca exemplu pe Cristina Neagu, care s-a recuperat în urma unor accidentări grave.

Simona Halep a revenit în țară după ce a fost eliminată din turneul de la Roma. Ons Jabeur, la Madrid, și Danielle Collins, la Foro Italico, i-au pus capăt visului de a trece în palmares un nou trofeu WTA. Constănțeanca a decis să își focuseze forțele pe turneul de Grand Slam de la Paris. Halep a câștigat Roland Garros în 2018.

Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în TOP 20

Halep are un singur turneu câștigat în acest an. Melbourne Summer Set 1, unde a trecut în finală de Veronika Kudermetova. Ajunsă pe locul 21 WTA, fosta campioană de la Rolland Garros și de la Wimbledon speră ca pregătirea cu Patrick Mouratoglou să își arate în cele din urmă roadele.

Dacă într-adevăr face acele şase ore pe zi şi îşi face rectificările sau fizicul, exact cum a făcut Neagu, atunci când a trebui să facă refacerea, totul este posibil.

Am văzut patru jocuri ale ei, amestecate cu de toate, cu mingi frumoase, dar şi cu nişte greşeli destul de rudimentare”, a declarat Ion Ţiriac, citat de Agerpres.

Fostul mare tenismen al României a participat, sâmbătă, la lansarea FOR Tennis Summer Camp 2022, un program de iniţiere gratuită pentru 50 de copii cu vârste între 4 şi 8 ani.

Mesajul transmis de Mouratoglou după eliminarea Simonei Halep de la Roma

Simona Halep este considerată de casele de pariuri drept a doua favorită la câștigarea celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. Totul, în ciuda eliminării premature de la cele două mari turnee pe zgură la care a fost eliminată prematur.

Patrick Mouratoglou a revenit la Academia sa din Franța. „Felicitări lui Danielle Collins pentru meciul foarte bun pe care l-a făcut ieri la Roma! A meritat victoria!

Acestea fiind spuse, vreau să îmi exprim mândria și recunoștința. Mândria pentru Simona Halep, care a dat tot ce a putut cu mult curaj și pasiune. Și recunoștința pentru că am șansa să lucrez cu o asemenea campioană. Pentru a obține succesul este nevoie de multă muncă, determinare și timp, iar eu voi da tot ce pot pentru a o ajuta să-și atingă obiectivele”, a spus francezul.