Ionel Dănciulescu, resemnat: „Am mari dubii că mai putem să ne salvăm de la retrogradare!”

Gabriel-Alexandru Ioniță 03.12.2021, 23:14
Ionel Dănciulescu, resemnat: „Am mari dubii că mai putem să ne salvăm de la retrogradare!”

Ionel Dănciulescu, fostul mare atacant al lui Dinamo, a fost total descumpănit după înfrângerea echipei sale de suflet contra Academicii Clinceni, în etapa cu numărul 18 din Liga 1. Elevii lui Mircea Rednic au pierdut cu 1-0 în fața „lanternei roșii” într-un meci disputat la Giurgiu.

Dinamo se apropie din ce în ce mai mult de retrogradare după eșecul cu Academica Clinceni în viziunea lui Ionel Dănciulescu

Faptul că Dinamo a pierdut și în fața ultimei clasate din Liga 1, echipă care nu câștigase niciun meci înaintea acestei partide, l-a făcut pe Dănciulescu să se resemneze în ceea ce privește șansele „câinilor” de a se salva de la retrogradare în acest sezon.

El a subliniat faptul că echipa ilfoveană se află într-o situație extrem de dificilă, poate chiar mai dificilă decât cea de la Dinamo. Atât din punct de vedere sportiv, cât și administrativ și financiar.

Nu înțeleg cum poate să te bată o echipă care nu s- a antrenat câteva zile. Cum să iei așa bătaie? Am mari dubii că mai putem să ne salvăm de la retrogradare!”, a spus Ionel Dănciulescu la Digi Sport după meci.

Echipele de start la Academica Clinceni – Dinamo:

Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Bilali, Patriche, Holzmann – Cascini, Ventura – Ion, Omoh, De Amorim – Vellios
Antrenor: John Ene

Dinamo: Iliev – An. Radu, Pinto, Grigore, Filip – Sorescu, Răuță, Itu – Matei, Nunic, Bordușanu
Antrenor: Mircea Rednic

Ce au declarat fotbaliștii lui Dinamo după meci

Sincer îmi găsesc cu greu cuvintele. Nu știu… O seară proastă din toate punctele de vedere. Cred că, în ciuda rezultatului, am controlat jocul. Din păcate, nu concretizăm acolo în fața porții. Am adus mingea acolo de multe ori, dar degeaba dacă nu concretizăm.

E normal să ne certe (n.r. Rednic). Noi suntem cei care intrăm pe teren. E clar că nu e luciditate, suferim pentru că suntem acolo jos. E frustrant, nu credeam niciodată că vom ajunge în situația asta. Ăștia suntem. Mi-e și rușine că spunem mereu că ne vom motiva mai bine pentru meciul următor”, a declarat Steliano Filip la finalul partidei de la Giurgiu.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe