Ionel Ganea, discurs furibund despre Rapid. “Pe Șucu îl fac ăștia ca la Nufărul”

Cristian Stan 09.08.2023, 21:33
Ionel Ganea, discurs furibund despre Rapid. “Pe Șucu îl fac ăștia ca la Nufărul”

Rapid are un start de campionat sub așteptări, cu doar o singură victorie în primele 4 etape.

Ionel Ganea, fost atacant al giuleștenilor, acceptă cu greu situația și îl ”mitraliază”, în mod special, pe acționarul Dan Șucu.

Ionel Ganea, dezamăgit de situația de la Rapid

Rapid București și-a propus în acest sezon o prezență pe podium, însă până în acest moment rezultatele sunt mult sub așteptări. Formația pregătită de italianul Cristiano Bergodi a pierdut în ultima etapă pe terenul celor de la Voluntari, scor 1-2, iar pe Giulești, arenă văzută ca o fortăreață în sezonul trecut, nu a reușit încă să se impună în actuala ediție. Ipostaza în care se află echipa de pe locul 8 din Superliga îl nemulțumește categoric pe Ionel Ganea. Fostul atacant al formației de sub Podul Grant îl găsește ca ”țap ispășitor” chiar pe patronul Dan Șucu.

”Din punctul meu de vedere, cred că Șumudică era cel mai potrivit pentru a fi antrenor. Nu că ar fi fost colegul meu, dar el trăiește pentru clubul ăsta! Părerea mea e că Șucu e un om care nu se pricepe! Știi ce e curios? Zice că nu el ia deciziile acolo, că le ia Daniel Niculae. Dacă Niculae ia decziile, sunt niște decizii greșite! Sau poate că are legătură cu diverși impresari. Dacă ai legătură cu impresarii… Rapidul se va ”frige”, stai cuminte!

Șucu face greșeli foarte mari, o să vadă el că se ”curăță” singur! Cred că n-are oamenii potriviți în conducere. Plus că trebuie să mai ai în echipă și niște jucători care să aibă viteză”, a declarat Ionel Ganea, potrivit GSP.

Totodată, fostul jucător al naționalei României acuză jocuri de culise la Rapid.

”Eu cred că Rapidul e condus mai mult de Giovanni Becali! Multe transferuri au venit pe filiera lui, inclusiv antrenorul care e acum lucrează cu Giovanni. Plus că au venit mulți de pe la Cluj, de pe lângă Cluj. A venit Petrila, a venit Costache, a venit Braun. Adi Mutu și Pătrașcu lucrau cu el, deci uite că numai oamenii lui sunt acolo. Nu e teorie, e realitate! Nu facem teorii, că nu suntem la școală! E o realitate conformă cu adevărul. Eu zic că pe Șucu îl fac ăștia ca la Nufărul! Nu știu ce să zic.”a continuat cel poreclit ”ganezul”.

Nici cel mai sonor nume adus de formația din Superliga, Cătălin Cîrjan, nu a scăpat de gura fostului golgheter al primei ligi.

„ Cîrjan? Sincer, nici n-am auzit de Cîrjan până să vină la Rapid. Era nemulțumit că nu e la națională… Care națională? Aia de sămânțari? Tu nu joci la echipa de club, ești acolo la număr și vii apoi și impui pretenții? Nu înțeleg! Eu am jucat 5 ani în Liga 1 și abia după 5 ani am fost convocat la echipa națională, dar în probe! Era Viorel Moldovan, era Vlădoiu, era Craioveanu, era Adrian Ilie. Eu eram la număr.” a conluzionat Ionel Ganea.

Urmăriți Playsport.ro și pe