Ionuț Chirilă, antrenor la CFR Cluj! Neluțu Varga a primit o propunere incredibilă din partea lui Dumitru Dragomir

Octavian Vasilescu / 14.07.2022, 10:55
Ionuț Chirilă, antrenor la CFR Cluj! Neluțu Varga a primit o propunere incredibilă din partea lui Dumitru Dragomir

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, este de părere că Ionuț Chirilă (56 de ani) ar trebui numit antrenor principal la CFR Cluj.

CFR Cluj a fost eliminată din preliminariile UEFA Champions League de Pyunik Erevan, la loviturile de departajare, iar Dumitru Dragomir a reacționat vehement.

Ionuț Chirilă, propus antrenor la CFR Cluj

Iată ce a spus Dumitru Dragomir, după ce campioana CFR Cluj a fost eliminată de Pyunik:

„Ionuț Chirilă, când a făcut performanță, a fost eliminat. Aceasta este România! Să încerce și Chirilă, de ce să nu încerce Chirilă (la CFR)! I s-au pus tălpi!

Pentru că noi coborând de vreo 4-5 ani într-o gaură neagră! De abia acum încolo o să vă dați seama ce a însemnat Mitică Dragomir și Mircea Sandu pentru fotbalul românesc.

Neluțu Varga… Ce să facă el, săracu? A făcut vreun transfer de 10 – 15 milioane de euro? Au făcut vreun centru de copii și juniori! Armenii au mai bine grijă de copii și juniori decât România”, a transmis Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

VIDEO CFR Cluj, eliminată din Champions League

Dan Petrescu, clauză uriașă de reziliere la CFR

Imediat după înfrângerea cu Pyunik, mai multe voci au anunțat că patronul Neluțu Varga vrea să-l demită pe Dan Petrescu. Ulterior, Varga a oferit o declarație și a spus că încă nu a luat o decizie.

Dan Petrescu are un contract „beton” la CFR Cluj. Dacă va dori să-l demită, patronul Neluțu Varga va fi nevoit să-i achite o clauză de reziliere de 400.000 de euro.

CFR Cluj a fost învinsă de Pyunik Erevan la loviturile de departajare, scor 3-4. La finalul celor 120 de minute, scorul a fost 2-2. CFR Cluj a condus în două rânduri în returul cu Pyunik, dar campioana Armeniei a egalat în minutele 89 și 119.

CFR Cluj merge în Conference League

Eliminați din primul tur preliminar al UEFA Champions League, campionii României își vor continua drumul european tocmai în Conference League. Se pare că și Europa League devine un vis pentru fotbalul românesc.

În turul 2 preliminar din Conference League, CFR Cluj va da peste Inter Club d’Escaldes, din Andorra. Meciurile vor avea loc pe 21 și 28 iulie. Partida tur va avea loc la Cluj-Napoca.

Inter Club d’Escaldes a fost eliminată în runda preliminară din Champions League de campioana Islandei, Vikingur Reykjavik.

Până la primul meci din Conference League, CFR Cluj va debuta în noul sezon din Liga 1. Campioana primește vizita Rapidului, sâmbătă, de la ora 21:30.