Ionuț Chirilă s-a dezlănțuit după umilința cu Craiova. „Parcă am fost împușcați din elicopter”

Bordei Radu / 18.10.2021, 23:17
Ionuț Chirilă s-a dezlănțuit după umilința cu Craiova. „Parcă am fost împușcați din elicopter”

Ionuț Chirilă s-a supărat rău pe jucătorii săi, după umilința suferită în Bănie. Antrenorul Clinceniului nu își explică modul cum au jucat fotbaliștii lui, după primirea primului gol. Mai ales după startul de meci curajos, încât părea să pună probleme mari oltenilor.

A urmat, însă, o prăbușire totală a jucătorilor Clinceniului. S-a terminat 5 la 0 și ilfovenii rămân cu doar 3 puncte în clasament. Iar Ionuț Chirilă știe că echipa lui nu mai are timp.

Ionuț Chirilă s-a enervat după meciul cu Craiova. „În loc să murim de cancer, am făcut infarct”

Antrenorul Clinceniului s-a mirat și el de căderea echipei sale, după un sfert de oră în care oaspeții chiar au încercat să joace fotbal și să atace Craiova. Dar acest lucru nu a durat mult, ceea ce a atras critici dure din partea antrenorului.

Nu îmi explic cum am jucat excepțional 15 minute când nu prevenea nimeni acest dezastru. În loc să murim ca un bolnav de cancer, adică greu, am făcut infarct, am căzut imediat. Parcă ne-a împușcat cineva din elicopter. E un rezultat normal, diferență de valoare clară, ei pot alinia 3 echipe de playoff. Așa se întâmplă când dispari 75 de minute din teren. Ce ne-am propus, am reușit doar 15 minute. Apoi am cedat mijlocul și ne-au spulberat, a declarat Chirilă

Antrenorul a recunoscut că echipa sa nu își pusese speranțe la această partidă, dar că jucătorii săi trebuie să se trezească repede.

Cuvântul adevărat este prăbușire, ce am pățit azi. Nu am mai avut momente bune sau ceva, noi am dispărut. Nu ne puneam mari speranțe la meciul ăsta, noi trebuie să batem alte echipe. Dar trebuie să analizăm ce a fost azi, a anunțat Ionuț Chirilă

„Nu ne permitem să ne apărăm”. Cum vrea Ionuț chirilă să joace echipa sa

Deși se află pe ultimul loc și nu a bătut pe nimeni, Clinceni a surprins cu un joc ofensiv, curajos, de când a venit noul antrenor. Indiferent că a jcuat cu Botoșani, FCSB sau Craiova, trupa lui Chirilă a arătat că încearcă să joace fotbal.

Echipa mea este în construcție, aceste meciuri ne spun unde suntem. Nu ne-am propus să stăm pe două linii, să pierdem cu 1-0 sau 2-1. Noi trebuie să jucăm, să riscăm. Noi nu putem sta după un punct, nu ne mai ajută. Noi trebuie să câștigăm. Față de Craiova este o diferență normală, totală, la nivel de club, de echipă, de bugete. Ei au schimbat un gazon în 24 de ore, ce să mai vorbim, a încheiat antrenorul „lanternei roșii”