Ionuț Radu, „salvat” de la Inter? O echipă din Ligue 1 îl vrea de urgență

Bordei Radu / 26.01.2022, 17:43
Ionuț Radu, „salvat” de la Inter? O echipă din Ligue 1 îl vrea de urgență

Portarul român știe că nu va reuși să îl scoată pe Samir Handanovic din poartă, așa că ar putea căuta o cale de ieșire de la Inter, chiar din această lună. Mai ales că portarul încă speră să se întoarcă la echipa națională, acum că este și un nou selecționer.

Dar fostul internațional de tineret ar putea avea o șansă foarte bună. Ar pleca titular la o echipă de tradiție din Franța și ar juca în continuare la un nivel mare. Echipa franceză are nevoie urgentă de un portar și nu mai este mult până la finalul perioadei de transferuri.

O echipă împortantă îl vrea pe Ionuț Radu, de la Inter. Răspunsul dat de gruparea italiană

Presa din Italia anunță că Bordeaux este disperată să pună mâna pe un portar, până la vară. Titularul Benoit Costil este accidentat pe termen lung și francezii l-au identifcat pe portarul român drept cea mai potrivită soluție. Așa că l-ar vrea, măcar până la vară. cu toate acestea, campioana Italiei nu este încântată de variantă. Inter nu are, însă, o variantă potrivită de rezervă, așa că italienii nu vor onora oferta.

Jurnaliștii anunță că Bordeaux se va reorienta către Andre Onana, portarul lui Ajax. Acesta ar merge tot până la vară, pentru că apoi se va transfera chiar la Inter și va deveni titularul postului la campioana Italiei. Și Radu va avea ușa deschisă să plece. Până la vară, însă, acesta va sta pe loc, la Milano.

Coșmarul din Cupa Italiei, pentru Ionuț Radu. Ce a pățit goalkeeper-ul român

Ionuț Radu a fost titular în poarta Interului în meciul din optimile de finală ale Cupei Italiei contra celor de la Empoli. Au fost primele minute bifate de fotbalistul român în vârstă de 24 de ani după mai bine de 8 luni. Din păcate pentru el, nu s-a descurcat foarte bine iar la unul din goluri a avut și neșansă, mingea a intrat în plasă, după ce l-a lovit.

Deși i-au acordat circumstanțe atenuante la acea fază, jurnaliștii italieni l-au criticat pe Radu pentru alte probleme. De exemplu, Gazzetta dello Sport, care i-a acordat nota 6, a subliniat nesiguranța arătată de el în unele momente și faptul că iese prea mult din poartă.

A fost urmărit de ghinion la faza autogolului. Îi place să iasă din poartă, poate prea mult. Însă adesea este nesigur”, a notat sursa citată.

De asemenea, și Tuttomercatoweb și Eurosport Italia l-au notat pe Ionuț Radu tot cu 6 și au apreciat că nu a avut mai nimic de apărat în afară de cele două goluri.