Iordănescu și Becali au declanșat misiunea „Salvarea Perlei”. Coșmar pentru Florinel Coman

Gabriel-Alexandru Ioniță / 19.09.2021, 22:43
Iordănescu și Becali au declanșat misiunea „Salvarea Perlei”. Coșmar pentru Florinel Coman

Florinel Coman a traversat un an 2021 de coșmar. Fotbalistul de bandă stângă a suferit o ruptură musculară în luna martie, în meciul câștigat de naționala României pe teren propriu cu Macedonia de Nord în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, scor 3-2.

Asta după ce în septembrie 2020 suferise o altă accidentare care l-a ținut departe de teren aproximativ 4 luni.

Florinel Coman va rata probabil toate meciurile până la sfârșitul acestui an

Au urmat mai multe luni de inactivitate pentru fotbalistul de 23 de ani. Coman a revenit în sfârșit la startul acestui sezon și se anunța ca fiind poate principalul atu al celor de la FCSB în lupta pentru titlu.

Doar că fotbalistul născut la Brăila a fost lovit din nou de ghinion. Florinel Coman s-a accidentat din nou la meciul terminat la egalitate de FCSB pe Arena Națională cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1.

Gigi Becali a transferat la FCSB un fotbalist mai valoros decât Florinel Coman

Internaționalul român crescut de Academia Gheorghe Hagi s-a operat din nou și va rata probabil toate meciurile rămase din acest an. Fapt ce a generat, în mod firesc, o serie de probleme mentale pentru Coman.

Eforturile care se fac pentru ca fotbalistul să fie refăcut complet și din punct de vedere mental

Greutățile cu care s-a confruntat fotbalistul în această perioadă au fost dezvăluit de Octavian Grozea, om care se ocupă cu partea psihologică și de dezvoltare la mai multe cluburi de fotbal.

Abia așteptăm să se întoarcă Florinel Coman. Pe noi, prietenii lui, sfătuitorii, mentorii lui, ne doare sufletul de ce i se întâmplă de un an de zile. El este foarte serios. Cred că, cel puțin așa spune el, dacă nu ar fi avut sprijin din exterior, i-ar fi fost foarte greu să treacă peste ultimul an.

Din septembrie anul trecut, când s-a accidentat la călcâi, a stat două-trei luni, a intrat aproape refăcut, iar s-a accidentat. Are foarte puține meciuri din cauza accidentărilor.

E greu, mai ales pentru un fotbalist ca el, care nu a pățit nicio accidentare serioasă până anul trecut. A jucat cât a fost în formă”, a spus Octavian Grozea la Digi Sport.

Florinel Coman a promis de pe patul de spital că va fi mult mai bun decât înainte de accidentare. Acest aspect a fost subliniat și de Mihai Stoica în cadrul unei conferințe de presă. Managerul general de la FCSB este convins că „Mbappe” Coman va avea un randament mai bun decât cel de dinaintea acestor probleme medicale.

Este pariul meu că Florinel Coman va fi peste cel de dinainte de accidentare. New Florinel Coman va fi cel pe care-l dorim cu toții. El a avut probleme medicale, a forțat, a vrut să ne ajute, s-a accidentat acum în urma faultului comis de Ștefănescu, care s-a înscris în lista faulturilor comise asupra jucătorilor noștri și trecute cu vederea de arbitri”, a spus Mihai Stoica la o conferință de presă.