“Iosefini se întoarce în mormânt, Șucu e mai mare ca el. Nu poți să faci ca el”. Marian Iancu, atac dezlănțuit la patronul Rapidului. Exclusiv

Bogdan Solomon 25.09.2023, 10:49
“Iosefini se întoarce în mormânt, Șucu e mai mare ca el. Nu poți să faci ca el”. Marian Iancu, atac dezlănțuit la patronul Rapidului. Exclusiv

Deși Rapid se află la doar trei puncte de podiumul Superligii, Dan Șucu nu scapă de critici. Marian Iancu s-a lansat într-o nouă tiradă înaintea fluierului de start al derby-ului cu CFR Cluj.

Marian Iancu pune tunurile pe Dan Șucu: „Iosefini se întoarce în mormânt”

În ediția de luni, 25 septembrie a emisiunii PlaySport Review, Iancu i-a reproșat acționarului majoritar al Rapidului tendința de a lăsa jucătorii importanți să plece la primele oferte avantajoase, afirmând răspicat că le vinde iluzii suporterilor cu o tenacitate care l-ar face invidios chiar și Iosefini. A oferit și un exemplu concret: Marko Dugandzic, cedat în Arabia Saudită, Al Tai, pentru 1,5 milioane de euro.

Potrivit spuselor sale, acesta ar fi trebuit păstrat și încurajat să demonstreze că merită, prin evoluțiile sale, să prindă un transfer mult mai bun. A lăudat, în schimb, decizia lui Șucu de a-i sprijini din punct de vedere financiar pe alb-vișinii, chiar dacă a susținut că investițiile nu se ridică la nivelul obiectivului asumat public.

„Șucu? Iosefini se învârte în mormânt, e unul mai mare ca el în viață. Nu poți să faci așa ceva. Aritmetic, se poate demonstra tot. Nu poți să accepți toate ofertele. Cred că toate ofertele pleacă direct cu aprobat, fetele probabil au o ștampilă și nici nu mai trec ofertele pe la Șucu. Nu se poate așa ceva! De ce l-a vândut pe Dugandzic? Nu există așa ceva. Trebuia să intre în teren și să demonstreze în continuare. Trebuia să i se spună: ‘Joacă, demonstrează, iar dacă vei fi mai bun va veni o ofertă mai mare’.

Trebuie, totuși, să accept că Șucu trebuia inventat dacă nu exista. Vedeți ce se întâmplă la Dinamo, se chinuie să găsească suport financiar. Faptul că nu e dispus să se angajeze la nivelul obiectivului pe care îl propovăduiește… asta mă deranjează. Nu pot să spun dacă făcea altcineva mai mult ca Șucu, mereu există altcineva care să facă mai mult. Dar nu știu ce să zic astăzi. Bani nu sunt, nu circulă, restricțiile economico-financiare sunt tot mai mari. Pasul următor al statului ar trebui să fie suportul fiscal pentru echipe”, a declarat Marian Iancu la PlaySport Review cu Ioana Cosma.

Rapidiștii i-au pus gând rău fostei campioane

După remiza de la Galați, Rapid speră să se revanșeze printr-o victorie în derby-ul cu CFR Cluj. Cristiano Bergodi s-a arătat optimist în privința șanselor ca acest scenariu să devină realitate, chiar dacă se confruntă cu probleme de lot.

„Suntem încrezători, optimiști în ceea ce privește acest meci. Jucăm acasă, avem publicul în spate. Vom arăta bine. Sunt încrezător din ceea ce văd la antrenamente. Starea de spirit e una bună. Trebuie să trecem peste acest meci. Oricum, am luat un punct, dar s-a văzut că Oțelul Galați este o echipă grea la Craiova. Nu este ușor să câștigi orice meci”, a spus tehnicianul giuleștenilor la conferința de presă premergătoare partidei.

Urmăriți Playsport.ro și pe