Ipoteză scandaloasă în cazul Simona Halep. Lucrurile încep să devină clare, urmează să fie stabilit vinovatul

Iosif Pintilie 27.12.2022, 11:54
Ipoteză scandaloasă în cazul Simona Halep. Lucrurile încep să devină clare, urmează să fie stabilit vinovatul

Cazul Simonei Halep, sportivă suspendată temporar pentru dopaj, a devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute din tenisul și sportul mondial. Fosta câștigătoare de la Wimbledon și Roland Garros își așteaptă procesul.

La începutul anului 2023, la Londra, se va judeca cazul ei. Simona Halep riscă o suspendare de la unul la patru ani, în cazul în care se va decide că es este vinovată.

Victor Hănescu crede că Simona Halep a fost sabotată

Fostul număr 26 mondial, Victor Hănescu, susține o ipoteză ce a fost intens discutată în ultima perioadă. Se speculează că Simona Halep ar fi fost sabotată.

Victor Hănescu susține această ipoteză deoarece nu crede că Simona s-ar fi ”faultat” singură în acest fel.

„Mi-e greu să spun ce se va întâmpla. Dar pot să spun că Simona, după cum o cunosc, nu cred că ar fi făcut ceva în mod intenționat. Cred că a fost ceva accidental sau a profitat de neatenția ei. Sau cineva a vrut să-i facă rău, pe varianta asta aș merge. Nu știu ce va urma, pentru că nu am trecut prin așa ceva, nu știu cum se judecă astfel de cazuri”, a spus Victor Hănescu pentru podcastul Business Philosophy.

Simona Halep termină anul în primele 10 jucătoare din circuit

Simona Halep a primit o veste bună la finalul acestui an. Românca va rămâne în TOP 10 WTA, chiar dacă nu a mai jucat din septembrie.

Jucătoarea de tenis profită de lipsa meciurilor din această perioadă și rămâne lider în clasamentul WTA, înainte de revelion. Cel mai probabil, va părăsi primele zece poziții în startul lui 2023.

Fără să fie o surpriză, Iga Swiatek este lider detașat al clasamentului, cu un punctaj mai mare decât dublul sportivei de pe locul doi, Ons Jabeur.

Cum arată top 10 WTA:

  1. Iga Swiatek 11.085p
  2. Ons Jabeur 5.055p
  3. Jessica Pegula 4.691p
  4. Caroline Garcia 4.375p
  5. Aryna Sabalenka 3.925p
  6. Maria Sakkari 3.871p
  7. Coco Gauff 3.646
  8. Daria Kasatkina 3.435p
  9. Veronika Kudermetova 2.795p
  10. Simona Halep 2.661p

Cum stau celelalte românce?

A doua româncă din clasamentul WTA este Irina Begu, care stă pe poziția 34. Sorana Cîrstea este pe 45, iar Ana Bogdan ocupă locul 56. Celelalte românce din top sunt Gabriela Ruse, de pe locul 117, Jaqueline Cristian, locul 146, Irina Bară, locul 175 și Alexandra Cadanțu, locul 178.

Simona Halep își petrece Crăciunul în Londra

Simona Halep nu uită, nici de Crăciun, de scandalul în care este implicată. Românca se pregătește de procesul privind cazul său de dopaj.

Acesta se va judeca la Londra, iar viitorul româncei este incert. Poate primi până la patru ani de suspendare, deși avocații ei speră să nu fie pedepsită. O sentință ar urma să fie dictată în următoarele luni.

Simona Halep nu își va petrece Crăciunul în țară. Românca este la Londra și se pare că va sta câteva zile în capitală Regatului Unit.

Jucătoarea de tenis profită de această ocazie, cel mai probabil, pentru a se întâlni cu diverse persoane importante pentru procesul ei.

Nu a fost indiferentă nici față de fanii ei, pe care i-a încântat cu câteva poze din Londra, strângând zeci de mii de aprecieri.

Urmăriți Playsport.ro și pe