Irascibilul Gică Hagi, ieșiri necontrolate în timpul meciurilor Viitorului Constanța. Dezvăluiri halucinante despre „Rege”

Catinca Giosanu 09.05.2021, 11:25
Irascibilul Gică Hagi, ieșiri necontrolate în timpul meciurilor Viitorului Constanța. Dezvăluiri halucinante despre „Rege”

Gheorghe Hagi, legenda fotbalului românesc, în prezent finanțator al clubului FC Viitorul, a stârnit controverse cu ieșirile sale nervoase din timpul meciurilor Viitorului Constanța. Dezvăluiri halucinante despre „Rege”.

Irascibilul Gică Hagi, ieșiri necontrolate în timpul meciurilor Viitorului Constanța

Despre Gică Hagi s-a scris că țipa mult, era mereu îngrijorat pentru echipă și încerca tot timpul să ajute jucătorii atunci când era antrenor. La un moment dat, un fost internaţional ucrainean chiar a spus că se teme pentru sănătatea lui. Mai mult, Serghei Rebrov i-a recomandat marelui sportiv român să fie mai cumpătat, pentru a nu-și pune viața în pericol.

Cât despre întâlnirea cu Gică Hagi, i-am zis să fie mai liniştit pentru că ţipă foarte mult. A fost unul dintre cei mai buni fotbalişti, îmi aduc aminte cum evolua. Am crescut uitându-mă la meciurile lui, dar acum mi-e teamă pentru sănătatea lui la cum se manifestă. Ţipă mult, e mereu îngrijorat pentru echipă, încearcă să ajute jucătorii. A fost un mare jucător. Acum e şi un antrenor de succes, îl respect foarte mult.”, spunea Serghei Rebrov în 2019.

Fostul arbitru exclus de pe lista FIFA de către Kyros Vassaras, Marius Avram, a dezvăluit care era secretul pentru a-l ține în frâu pe Gheorghe Hagi, pe vremea când acesta se afla pe banca celor de la FC Viitorul.

Dintre toți arbitrii retrași, Marius Avram rămâne cel mai răsunător nume
Dintre toți arbitrii retrași, Marius Avram rămâne cel mai răsunător nume

Dezvăluiri halucinante despre „Rege”

Șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Marius Avram, a făcut publică modalitatea prin care tempera antrenorii irascibili din Liga 1, precum Gică Hagi și Dan Petrescu.

Hagi, Dan Petrescu evident că sunt personalităţi, sunt legende vii, când eram copil îi urmăream la televizor jucând la Campionatul Mondial şi erau idolii mei. Şi, acum, când m-am înâlnit cu ei pe teren am încercat să adopt metoda aceasta a discuţiei. Înainte, în timpul şi de foarte multe ori şi după joc. La mine, cel puţin, a funcţionat. Nu cred că i-am eliminat vreodată, iar acele manifestări pe care le aveau…”, și-a început Marius Avram discursul.

Oficialul a afirmat că își instruia constant arbitrul asistent cum să reacționeze în momentul în care tehnicienii protestează sau pare că urmează să protesteze la adresa arbitrului și a deciziilor luate de către central.

Întotdeauna îmi instruiam cel de-al patrulea oficial să arate o oarecare înţelegere, până la limita, desigur, peste care nu se poate trece, să încerce să fie preventiv. Nişte trucuri! Le dădeam nişte sfaturi! Dom’ne, când vezi că se pregăteşte Gheorghe Hagi să ţipe sau să protesteze ieşi un pic în raza lui vizuală. Mişcă-te un pic spre el. Şi văzându-te, el se mai temperează. Ei bine, lucrurile astea dacă un al patrulea arbitru, inteligent, le foloseşte să ştii că rezolvă mult din probleme.”, a mai spus Marius Avram, conform Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe